• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
İyiyim komşum sen nasılsın 🤩
Komşu bu sıcakta hayatta kalma mücadelesi veriyorum gerçi bugün yine iyi sayılır da yani genel olarak çok kötü gidiyor havalar değil mii😬😬😬😬😰😰😰

Azıcık sınırlı Kuzu komşudan geldim şuan sakinlesmeyi bekliyorum😤komşu nevarsa yine olduğu gibi dünkü yikadigim balkonuma çırpmis nevar ne yoksaa😤
Sen nasılsın balimmm minnakimiz nasıl🤩🥰🥰🥰

Komşu bu sıcakta hayatta kalma mücadelesi veriyorum gerçi bugün yine iyi sayılır da yani genel olarak çok kötü gidiyor havalar değil mii😬😬😬😬😰😰😰
Aynen komşum tam hastalık havası. Klima ile yaşamaya çalışıyoruz 🤣 geceleri biraz daha iyi bu ara şükür

Azıcık sınırlı Kuzu komşudan geldim şuan sakinlesmeyi bekliyorum😤komşu nevarsa yine olduğu gibi dünkü yikadigim balkonuma çırpmis nevar ne yoksaa😤
Sen nasılsın balimmm minnakimiz nasıl🤩🥰🥰🥰
Toplayıp kapısına dökcen böylesinin de işte 😂😂 hiç sıkma canını, Allah a havale et cahile elden bi şey gelmiyor çünkü 🤗🌸
Ben de iyiyim şükür temizlik yapmamız lazım eşim bugün yapamam diyor, ben başlayım bari dedim ama yapmak istemediğim için sabahtan beri dolaniyorum neyse 5 olunca başlayım dedim oturuyorum bak 5 oldu saat 🤷‍♀️🤪😅😅

Kendi isteği canım🤗Bugün görüştüm herkese selamı var.Yoğun çalışıyormuş.Sabah 8 akşam 5🤗
Ha tamam iyi olsun da sen de bizlerden selam söylersin sultanım🤗🌸

Aynen komşum tam hastalık havası. Klima ile yaşamaya çalışıyoruz 🤣 geceleri biraz daha iyi bu ara şükür
Dün bir gaflete düşüp 3.etap a gittik o kadar kalabalıktı ki anlatamam, ama hiç değilse bir tık serin sayılırdı terlemeden oturabildik akşam😂😂 Allah yardımcımız olsun, biz yine klimada oturuyoruz çalışanlara yardım etsin Allah 😱

Ama ben yoktum orda gördüm 🥺
Ama mesajı yazdım sonra düzenledim hep unuttuklarim oluyor güncelliyorum ben vallahi benim hafızamla ilgili litfenn alınmaa çiçeyimm😇😇💜

Back