- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
Bence gayet güzel canım,eline sağlık
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim hepinizeEllerine sağlık olsun harika olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet güzel canım,eline sağlık
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim hepinizeEllerine sağlık olsun harika olmuş
He kanka yen miWuuu pastaaa
atla hemennn
öicem atla züpürgeme fülüze gidiyoruz
Vazgeçtim galiba
Teşekkür ederim hepinize
Pastayı çok özledim yerim en muzlusundanHe kanka yen mi
Yarin artık
Ellerine sağlık olsun harika olmuş alayım 1 dilim hemenTeşekkür ederim hepinize
Ellerine sağlık canım dediycimmmNevreste Jenna16 bu daha iyi oldu son dakika pastası diyelim
Eki Görüntüle 2882947 Eki Görüntüle 2882948
Ellerine sağlık canımNevreste Jenna16 bu daha iyi oldu son dakika pastası diyelim
Eki Görüntüle 2882947 Eki Görüntüle 2882948
Öyle tabi ki Kesin cevap ver tarifin güzel birilerine önereyim.Nevreste ben çekilsem mi acaba diye düşünüyorum
3 çeşit yapar 2 çeşit de kardeşimin eşi yapar dışarıda yeriz diye düşündüm ama 5 çeşiti de kendi yapanlara haksızlık olur sanki.
Ben alabilirimÖyle tabi ki Kesin cevap ver tarifin güzel birilerine önereyim.
Cidden şu an bir arkadaş tarif arıyor keki bulduk poğaça istiyorBen alabilirim
Ben bidakine sonradan tarif alcam cidden guzel tarifleri alip birakanlar cok bu bizede haksizlik oluyo çünki tarif ararken perisan oluyoruz kendi adima diyorum bunuCidden şu an bir arkadaş tarif arıyor keki bulduk poğaça istiyor
Oda doğru ama bırakan nadir oluyor.Ya da çok geç bildiriyorlarBen bidakine sonradan tarif alcam cidden guzel tarifleri alip birakanlar cok bu bizede haksizlik oluyo çünki tarif ararken perisan oluyoruz kendi adima diyorum bunu
Iste ozelden o gitti bu verildi denince belkide benim istedigim tarifi aldi ve birakti o kisiler olabilir yani budaOda doğru ama bırakan nadir oluyor.Ya da çok geç bildiriyorlar
Benim de ikili fotom yok gibi tekrar mı yapsakBende tariflerimi tekrar yapip paylasabilirmiyim Nevreste