- 20 Mart 2008
- 140.622
- 210.853
- 60
İnşallah kuzum yaaa belli olmuoyor bazen oda.Yapmaz inşallah abla birinizden birş erken gider mutlaka ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum yaaa belli olmuoyor bazen oda.Yapmaz inşallah abla birinizden birş erken gider mutlaka ❤
Günaydın canımGünaydın tünaydın beybitolaaarrrim
Evet abla uzun sürüyor bazen işlemler geçişler falan.İnşallah kuzum yaaa belli olmuoyor bazen oda.
Kızma banaa ciceeemmHoş geldinn çcemmmm,ben sana ne dedim bağlat şu neti eve demedim mi sana daha ne duruyoyon öyle rahat rahat takılırsın işte
Günaydın sosyalimGünaydın tünaydın beybitolaaarrrim
Aynen onu yaşıyorum jennaİbiza'nın gazabi
Hahaha biz de onu umuyoruz inşallahHayırlısı olsun canım. Sağlıkla gelsinde, içeride yapmadan yakalasınlar
Bence çok haklısın calcican
Anladım
Gördük
Yok artık oldum resmenBence çok haklısın calcican
Aynen öyle vallaha ama insan karnının içini göremiyor ya hep telaş oluyor.Doktor biliyor vakti zamanını nede olsa.
Okursa çay saatinde ki dedikoducular der bu kezdeYok artık oldum resmen
Geçer geçerAynen onu yaşıyorum jenna
Ben kızgınım çünkü beni düşürdüğü durum hiç kabul etmeyeceğim bir şeydi İstediğini desinOkursa çay saatinde ki dedikoducular der bu kezde
Bende hiç karışma taraftarı değildim taki o mesajını görene kadar. Daha önce sütlü tatlıdaki dedikoducular diye itham etmiş biziBen kızgınım çünkü beni düşürdüğü durum hiç kabul etmeyeceğim bir şeydi İstediğini desin
Bir süre sesini çıkaramaz diye düşünüyorumBen kızgınım çünkü beni düşürdüğü durum hiç kabul etmeyeceğim bir şeydi İstediğini desin
Kendisi için doğru olan buBir süre sesini çıkaramaz diye düşünüyorum