Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandir yoktuyaaa bunaldik belkide ondan hortladiGit bence ihmal etme sakın.
Örnek vereyim eve taşındıpımızda fobim oldu,dışarıya çıkamıyordum resmen,çok acil olmadıkça gitmiyordum oda alışveriş işte.
İnsanlar üzerime geliyor zannediyordum,sigara almaya bile gitmek işkence gibiydi bana.
Yoldan geçen arabalarla kavga ediyordum balkonda otururken.
Geçti sonra ama yıktı benide geçti kolay değildi.
Günaydın kukrişim,keyifleri iyiyse ne güzel,arada lazım böyle tek başına kalmak iyidir.Günaydın ablacım doğru söylüyorsun aslında keyifleri de yerinde zaten
Şikayet anlmaındamı yoksa.Annemle anlasiyorum hic laf söylemem abla ama beni boğuyo neden biliyomusun baskalarini bana anlatiyo misal ablami kocasini kardeslerimi falan bana gore degil boyle seyler
Evet ablaGünaydın kukrişim,keyifleri iyiyse ne güzel,arada lazım böyle tek başına kalmak iyidir.
Şikayet anlmaındamı yoksa.
Kesinlikle dediğin gibi o zaman,ne olur ihmal etme al şu randevuyuda git hemen doktora.Uzun zamandir yoktuyaaa bunaldik belkide ondan hortladi
O zaman susturma yolına gideceksin.Evet abla
Benim gittiğim zamanlarda, Ocaklar çok kalabalık olmuyordu. Ama diskoteğinin sesi ya da gece yürüyüş yaparken lokallerdeki canlı müzikler yetiyordu. En az 12-13 sene olmuştur gitmediğim.Narlı Ocaklardan sonra,daha sessiz,sakin
bende iyiyim çok şükür canım ❤Sağolasın canım, iyiyim şükür. Sen nasılsın?
Benim de aynı,Narlı'da gece hayati yok işte, sakin Nasil tatile gidesim var yaaBenim gittiğim zamanlarda, Ocaklar çok kalabalık olmuyordu. Ama diskoteğinin sesi ya da gece yürüyüş yaparken lokallerdeki canlı müzikler yetiyordu. En az 12-13 sene olmuştur gitmediğim.
Elhan Ablada dedi sabah acilen git doktora oda anliyo artik benim mesaj yazdigimdan bile iyi olmadigimiKesinlikle dediğin gibi o zaman,ne olur ihmal etme al şu randevuyuda git hemen doktora.
Ondan çok biz bekledik resmen11 dk sonra RedGirl ’ün muayenesi var
Geçerken bir yorgunluk gayfesi bendenEvet,Narlı'da çok güzel
Git sen de,ilerlerse daha zor olur hemsomElhan Ablada dedi sabah acilen git doktora oda anliyo artik benim mesaj yazdigimdan bile iyi olmadigimi
Kahve benim zayıf noktamGeçerken bir yorgunluk gayfesi benden
Aciktiysaniz karpuz, peynir de koyabilirim sofraya
Herkes çok bunaldı cancağzım. Uzaklara gitmek, dağlara çıkmak, yolculuklar bizi rahatlatacakmış gibi geliyorBenim de aynı,Narlı'da gece hayati yok işte, sakin Nasil tatile gidesim var yaa
Hayırla pırtlatsın artıkOndan çok biz bekledik resmen
Doğru cancağızım, bundan sonrası güzel olur inşallah,ruhlarımız yorgunHerkes çok bunaldı cancağzım. Uzaklara gitmek, dağlara çıkmak, yolculuklar bizi rahatlatacakmış gibi geliyor
Neyse ben gideyim kahvalti edeyimGit sen de,ilerlerse daha zor olur hemsom
Filizim sağlığın olmazsa dünya senin olsa boş...evlat evlat diye canımızı veririz ya gün gelir vermeseydin derler ...hani diyeceğim sen iyi olmazsan gerisi yalan....bu yüzden neyin var bir öğrenelim geç olmadan.Elhan Ablada dedi sabah acilen git doktora oda anliyo artik benim mesaj yazdigimdan bile iyi olmadigimi