- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bak nevonun yetistirdigi nasil da belliYenebilecek bir şey
Ben doyurdum oturdumBebeler ac nevoanne yemek diye bagiriyolar konuyu ac da gidem doyuram evlatlarimi
Bak nevonun yetistirdigi nasil da belli
Bak kalp kalbe karsiBen doyurdum oturdumkolay gelsin
Sıcak komşu sıcaaaaakNasılsın komşum
Yenebilecek bir şey
Her bilgi sana feda olsun tatlımSıcak komşu sıcaaaaakonun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz
harika bunu bildiğim iyi oldu güzelciğim hemen araştırayım hazırlıklı olayım
Yollarım ne demekBak kalp kalbe karsi1 kap da benimkilere yollayiver teyzeleri analari telefon basinda da
Evet komşum çok sıcak havalar. Allah iyilik versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSıcak komşu sıcaaaaakonun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz
Bi de eksiymisSıcak komşu sıcaaaaakonun dışında iyiyim şükür şafak sayıyorum işte sen nasılsinnn özledim ya denk gelemiyoruz
Simdik gelür hareket, bak gör ortalık yangın yeri olacakYeeee yeeee paket yapıp yollayayim
Eeeee saat 7 kuzu hiç hareket yok
Ayyy öyle miiii desene bu yıl seni zorlu bi tempo bekliyor Ela Lale el ele verecekYollarım ne demekdakikalar kaldı az daha beklesin paşalar
Evet komşum çok sıcak havalar. Allah iyilik versin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bende özledimbiz iyiyiz bugün okula başladık bakalım, bir sıkıntı yok şimdilik
Ooo baya seçenekler inmiş oldu ekşi yenilebilir şeyleri araştırayım teşekkürlerBi de eksiymis
Yuru be canoGardımı aldım bekliyorum ⚔
Son 20 dkAçarım ne zaman onaylanırsa