- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Hello,byeSelaaam eşimin netten girdim hello mello
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hello,byeSelaaam eşimin netten girdim hello mello
Ben yaptımabla 50 taneGünaydınlar canlar,bugün konserve domates almam lazım migros'ta 1.85 filan herhalde yapan varmı hiç konserveden.
Evlilik kolay değil tab ciddi masraflar bunlar.Evet canım
Evet abla zaten almak için bütçrmizde yetmez mobilya ve beyaz eşya yeterince bütçecimizi zorladı
Aynen canım
Vayyy yolla 3-5 kavanozda bana kenarda dursun bitince açarım onları ellerine sağlık olsun.Ben yaptımabla 50 tane
Günaydınlar..Günaydın
GünaydınEvlilik kolay değil tab ciddi masraflar bunlar.
Vayyy yolla 3-5 kavanozda bana kenarda dursun bitince açarım onları ellerine sağlık olsun.
Günaydınlar..
Günaydın
Samsunlu akrabalarım var. Her türlü yemek yerler, seçmezler. Musakka, karnıyarık, yada kürdan kebabı yapabilirsin. Yanına pilav olurSelam hatunlar
Bene akıl verin Samsun'dan misafir gelecek ne yerler ne severler oranın insani ne yer hiç bilemedim
Dünden beri yöresel şeyler araştırıyorum hep karşıma pide çıkıyorSamsunlu akrabalarım var. Her türlü yemek yerler, seçmezler. Musakka, karnıyarık, yada kürdan kebabı yapabilirsin. Yanına pilav olur
Çorba yaparsın taze fasülye de olur, mevsimi. Tatlı yaparsın, sütlaç olabilir. Ortaya salata meze tarzı. Oldu bitti
Ne yöreseli kız klasik türk yemekleri işte. Yap gitsinDünden beri yöresel şeyler araştırıyorum hep karşıma pide çıkıyor
E musakka kolay tamam öyle yapayım yemeğe gelip gelmeyecekleri de belli değil
Birde yöresel nokul varmış pogacamsi tatlı bişey birde onu yapacagim çay yanina
Tatlı olarak da profiterol yada magnolia yapıp bugünden hazır edeyim diyorum ..
A101 den aşure kabı almistim tesadüf dün onlara yapıp dolaba koyyayim bari
Çok sağol Can tanem
Yoksa ben nette yoreselden çıkamadım
Akşam geç gelip yatılı kalacaklar kahvaltıyi da bende yapacaklarNe yöreseli kız klasik türk yemekleri işte. Yap gitsin
Bafra pidesi mi yapacaksın, onca yemek varken
Çay türü de olur
Günaydın canımGünaydın