Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
İyi geceler canım🥰
İyiyim sağ ol sen nasılsın😍
Ameliyat ne yazık ki ertelendi 🤷🏻‍♀️
Covid geçirdiğim için ciğerlerimin bir süre temizlenip güçlenmesi gerekiyormuş🤔
2 ay sonra olacak🤷🏻‍♀️
Biz de iyi diyelim iyi olalım canım 😌 tatilimiz iyi geçiyor, ama dün hiç akla gelmeyecek görünmez bir kaza tadımızı kaçırdı 😔 deniz kenarında kurabiye yiyorduk, kurabiyenin karton kutusu rüzgarla havalanıp keskin kenarı küçük kızımın gözünün kenarına çarptı, kan oturdu gözünün beyaz yerinde tam çarptığı yere, allahtan ön kısma gelmedi, ona şükrediyoruz 🙏tatil yaptığımız yerde de teşekküllü bir hastane yok, hemen götüremedik, sağlıkçı tanıdıklarımıza sorduk,kanama devam etmediyse ,gözde herhangi bir sıkıntı yoksa ,kendi kendine iyileşir dediler ama benim içim hiç rahat değil, yarın götüreceğiz merkezdeki bir doktora, belki bandaj yaparlar, daha kısa sürede iyileşir.
Sana da çok geçmiş olsun canım, tam ameliyat olup sıkıntıların, ağrıların bitecek derken bir şey çıkıyor 😔 her işte bir hayır vardır diyelim , sağlık olsun 😌

Biz de iyi diyelim iyi olalım canım 😌 tatilimiz iyi geçiyor, ama dün hiç akla gelmeyecek görünmez bir kaza tadımızı kaçırdı 😔 deniz kenarında kurabiye yiyorduk, kurabiyenin karton kutusu rüzgarla havalanıp keskin kenarı küçük kızımın gözünün kenarına çarptı, kan oturdu gözünün beyaz yerinde tam çarptığı yere, allahtan ön kısma gelmedi, ona şükrediyoruz 🙏tatil yaptığımız yerde de teşekküllü bir hastane yok, hemen götüremedik, sağlıkçı tanıdıklarımıza sorduk,kanama devam etmediyse ,gözde herhangi bir sıkıntı yoksa ,kendi kendine iyileşir dediler ama benim içim hiç rahat değil, yarın götüreceğiz merkezdeki bir doktora, belki bandaj yaparlar, daha kısa sürede iyileşir.
Sana da çok geçmiş olsun canım, tam ameliyat olup sıkıntıların, ağrıların bitecek derken bir şey çıkıyor 😔 her işte bir hayır vardır diyelim , sağlık olsun 😌
Çok geçmiş olsun canım benim:KK43:
Görünmez kaza olmuş😞
Allah korusun çabucak iyileşir inşaallah 🤲🏻🥰
Çok sağ ol canım🥰
Her şeyde bir hayır vardır🥰

Hayırlısı olsun 🤩 özledik bu heyecanı 😅 ama hepimiz için 1 ay ara vermek iyi oldu bence 😊 hatta ben çay saatine katılamadım, 2 ay sahalardan uzak kaldım😅 var mi kategori ile ilgili ipucu 🙈
Sağ ol canım inşaallah öyle olur🥰
Aynen iyi oldu🤗
Bir kısmı tatilde,bir kısmı yoğun😊Ondan boş geçmesi iyi oldu.
Ben sıkıldım o ayrı🤣
Dün kafaları çorba yapıyorsun dediler🤔Çorba istersen vereyim🤣

Sağ ol canım inşaallah öyle olur🥰
Aynen iyi oldu🤗
Bir kısmı tatilde,bir kısmı yoğun😊Ondan boş geçmesi iyi oldu.
Ben sıkıldım o ayrı🤣
Dün kafaları çorba yapıyorsun dediler🤔Çorba istersen vereyim🤣
Valla 1.5 yıldır seni iyice tanıdım, ters köşelere alıştık artık ,en iyisi ipucu falan sormayayım ben, kuzu kuzu 1 eylülü bekleyeyim 😅 kategori açıldığında okulda seminerde olacağım ama ben yaa , kapamayacağım sanirim tarif :skandal:

Valla 1.5 yıldır seni iyice tanıdım, ters köşelere alıştık artık ,en iyisi ipucu falan sormayayım ben, kuzu kuzu 1 eylülü bekleyeyim 😅 kategori açıldığında okulda seminerde olacağım ama ben yaa , kapamayacağım sanirim tarif :skandal:
Çok güzel bir kategori😍Bol tarifli😍Her yıl aynı tarif 1.olmadığı için elbet bir tarif bulursun😍

Çok geçmiş olsun canım 😔 rabbim beterinden korusun 🤲

X