AynenKime sorsak bursalı nevoş. Yöresel de bir bursa yemeği yapsınlar madem. Adı da bursalılar yarışıyor olsun![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenKime sorsak bursalı nevoş. Yöresel de bir bursa yemeği yapsınlar madem. Adı da bursalılar yarışıyor olsun![]()
![]()
Doktora mı gittinSağ ol canım
2 ay![]()
Ay çok degilmi 2 ay abla niye okadarki yaSağ ol canım
2 ay![]()
Sahi o niye gelmedi
Eşim sabah gitti.Ciğerin 2 ay temizlenmesi ve toparlanması lazımmış.Yapılması riskliymişDoktora mı gittinkışa denk gelecek
Bilmiyorum ki,nerde acabaSahi o niye gelmedisınav da geçti
Covid sağ olsunAy çok degilmi 2 ay abla niye okadarki ya![]()
Hay AllahEşim sabah gitti.Ciğerin 2 ay temizlenmesi ve toparlanması lazımmış.Yapılması riskliymiş![]()
Sende nosu yok muBilmiyorum ki,nerde acaba![]()
Var bende evetSende nosu yok mu![]()
Çok uzun geldi banaya hani yine 1 ay da değil 2 ay bideCovid sağ olsun![]()
Ha ozaman vardır bı bildikleri abla hayırlısı ile toparla kendini ondan sonra olursun inşallahEşim sabah gitti.Ciğerin 2 ay temizlenmesi ve toparlanması lazımmış.Yapılması riskliymiş![]()
Öyle canım hayırlısıHay Allahbiraz daha sabredeceksin öyleyse
her şerde bir hayır vardır
Canım işte covid geçirmek öyle basit değilÇok uzun geldi banaya hani yine 1 ay da değil 2 ay bide
Sağlık olsun bakalım abla ağrıların olmasa işte o sıkıntı
Neyse güc olmasın diyelim biz abla inşallah çabucak geçer agrisiz atlatırsın ameliyata kadar![]()
Sağ ol canımHa ozaman vardır bı bildikleri abla hayırlısı ile toparla kendini ondan sonra olursun inşallah![]()
Haklısın ablaCanım işte covid geçirmek öyle basit değilAşı bile olsak hasar bırakıyor
![]()
Sende sağol ablacımSağ ol canım![]()
Sende aşını olHaklısın abla
Sende sağol ablacım![]()
Eşim oldu olcam bende ama cesaret edemedim bıSende aşını ol![]()