- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.143
- 43
AynenKime sorsak bursalı nevoş. Yöresel de bir bursa yemeği yapsınlar madem. Adı da bursalılar yarışıyor olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenKime sorsak bursalı nevoş. Yöresel de bir bursa yemeği yapsınlar madem. Adı da bursalılar yarışıyor olsun
Doktora mı gittin kışa denk gelecekSağ ol canım
2 ay
Iyi ki varız beOooo bir Bursalı daha
Ay çok degilmi 2 ay abla niye okadarki yaSağ ol canım
2 ay
Sahi o niye gelmedi sınav da geçti
Eşim sabah gitti.Ciğerin 2 ay temizlenmesi ve toparlanması lazımmış.Yapılması riskliymişDoktora mı gittin kışa denk gelecek
Bilmiyorum ki,nerde acabaSahi o niye gelmedi sınav da geçti
Covid sağ olsunAy çok degilmi 2 ay abla niye okadarki ya
Hay Allah biraz daha sabredeceksin öyleyse her şerde bir hayır vardırEşim sabah gitti.Ciğerin 2 ay temizlenmesi ve toparlanması lazımmış.Yapılması riskliymiş
Sende nosu yok muBilmiyorum ki,nerde acaba
Var bende evetSende nosu yok mu
Çok uzun geldi banaya hani yine 1 ay da değil 2 ay bideCovid sağ olsun
Ha ozaman vardır bı bildikleri abla hayırlısı ile toparla kendini ondan sonra olursun inşallahEşim sabah gitti.Ciğerin 2 ay temizlenmesi ve toparlanması lazımmış.Yapılması riskliymiş
Öyle canım hayırlısıHay Allah biraz daha sabredeceksin öyleyse her şerde bir hayır vardır
Canım işte covid geçirmek öyle basit değilAşı bile olsak hasar bırakıyorÇok uzun geldi banaya hani yine 1 ay da değil 2 ay bide
Sağlık olsun bakalım abla ağrıların olmasa işte o sıkıntı
Neyse güc olmasın diyelim biz abla inşallah çabucak geçer agrisiz atlatırsın ameliyata kadar
Sağ ol canımHa ozaman vardır bı bildikleri abla hayırlısı ile toparla kendini ondan sonra olursun inşallah
Haklısın ablaCanım işte covid geçirmek öyle basit değilAşı bile olsak hasar bırakıyor
Sende sağol ablacımSağ ol canım
Sende aşını olHaklısın abla
Sende sağol ablacım
Eşim oldu olcam bende ama cesaret edemedim bı bigün yazarım abla sonunda oldum diyeSende aşını ol