- 16 Ağustos 2021
- 1.245
- 2.471
- 34
Peki liste kalabalık anlaşılanEtiket listemdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki liste kalabalık anlaşılanEtiket listemdesin
AlışırsınHimm yani yapıyorum tabi de yarışmaya katılacak kadar değil
Yaaa,nedenMetaverse gizemli gördüm seni
Kendinden bahsettin mi yoksa ben mi görmedimYaaa,neden
Yoo bahsetmedim sayfanın kuralı mi?diyet takimlarindaki gibi formu görmedim benKendinden bahsettin mi yoksa ben mi görmedim
Merak ettim kaç yaşındasın nerelisin
Yok kurali değil canım ..biz aşağı yukarı çoğumuz birbirimizi taniyoruz zamanında geldiğimizde az çok tanışmıştık o yüzden dedim ..kural yok yaniYoo bahsetmedim sayfanın kuralı mi?diyet takimlarindaki gibi formu görmedim ben
Annemdeyim minik bugünde iyi degilim biraz
Biz kendimiz sorguya çekiyoruz.İlk sorum yaş kaç olurYoo bahsetmedim sayfanın kuralı mi?diyet takimlarindaki gibi formu görmedim ben
Yaş 30 profilde yazıyor gerisi yokBiz kendimiz sorguya çekiyoruz.İlk sorum yaş kaç olur
Ben nasıl görmem essek ben
Yok kurali değil canım ..biz aşağı yukarı çoğumuz birbirimizi taniyoruz zamanında geldiğimizde az çok tanışmıştık o yüzden dedim ..kural yok yani
Ama saçma değilmi ,herkesin nickname ile kaydoldugu bir yerde adını yaşını falan söylemek?Biz kendimiz sorguya çekiyoruz.İlk sorum yaş kaç olur
Sadece duvarımi kontrol etmişim şimdi farkettim kendi duvarına yazmışsın çok özür dilerim bildirim çoktı kaynamış
Söylemezsin madem adını sormadım ki yaş ve nerelisin dedimAma saçma değilmi ,herkesin nickname ile kaydoldugu bir yerde adını yaşını falan söylemek?
Beni beniiiii ama sen kaşınıyorsun biliyorsun degilmi
Evet evetPeki liste kalabalık anlaşılan
Ay estağfurullah ne eşeği duymamış olayımBen nasıl görmem essek ben
Ben senin duvarında paylaşsaydım görürdün de ben de karıştırmışım neyse bu vesileyle bir kez daha iyi ki doğdun!Sadece duvarımi kontrol etmişim şimdi farkettim kendi duvarına yazmışsın çok özür dilerim bildirim çoktı kaynamış
Yeni gordim bunu hayırdır neyin varAnnemdeyim minik bugünde iyi degilim biraz
İyi keselenememis olabilirimBeni beniiiii ama sen kaşınıyorsun biliyorsun degilmi