çay molasina hoşgeldiniz..

saol canım dikişler sıkıntı veriyor biraz oturduğum yerden bile hoplatıyor bazen gerilmeler oluyor hala

Canım,dikişlerin germesi normal tabi,çok uzun süre hareketsiz durunca bile gerilir.:çok üzgünüm:O da geçicek inşallah.:Saruboceq:Genede dikkat et,sen dinlenmelisin hep.a.sOturmak bile yorabilir seni.a.sBu arada,kayınvalidem var demiştin,onada selamımızı söylea.s.,arkadaşımıza bakıyo Allah razı olsun.Şeniz

[/harıka gorunuyoo bee off off cokacimcoook ver bana hepsınden beım kılo sorunum yok naıslsa :dilcikar:FONT]

tmyy allah kabul etsın cnm benım bende tuttum o kahvlerın ustundekını kalıbı mı var :1shok:

evet kalıp gibi bişey benim gördüğüm metalden üstünde şekli var işte döküyosun kakaoyu falan bakıyosun alttan şekli çıkmış:)

anladık böcük kilo sorunun yok bunu yüzümüze vurma her mesajında kaydirigubbakcemile

10 takım bardak zamanla azalır nasılsa kızdıkça kıracaksın onları denemeyle sabittir :roflol:

oyyyy ben nasıl kıyarım bardaklarıma , kime kızmışsam gider onun kafasını kıraraım daha iyi:lepi:

Son düzenleme:

kurabiye getirdim baaaayanlar ben böyle renkli şeyler yemiyom önyargılıyım galiba oyuncak gibi gelio bana hihoyyyt
belki yiyen olur diye getireyim dedim:))))

Nereye kadar oturabilirsinki k.valide eve yabancı tabi yeni yeni öğreniyor yerlerini.
Cuma günü evine gidiyor ben yanlız kalacağım eşimde çalışıyor artık kendim yapacağım bazı şeyleri.
Sıkıldı herhalde zor geldi tabi neyse ya boşver canım

aşure yemeyi denesene iyice şişersin ohhhhhhhh ohhhhhhhh :roflol: :roflol:

Çok yaşa emi,uçuracan kızı:roflol::roflol:

Haklısın canım,bunada şükür,kaydirigubbakcemile5sende oluruna bırakırsın artık bazı şeyleri,çaresi yokŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…