- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
-
- Konu Sahibi FirtinaninKizcesi
Çıkolatanın üzerine iyi gider ama di mi?
Canım,sen nasılsın bu arada,daha iyiysin inşallah.:1hug:a.s.
yedim rus salatasını mantarlı böreği sindiremiyorum yaaa
saol canım dikişler sıkıntı veriyor biraz oturduğum yerden bile hoplatıyor bazen gerilmeler oluyor hala
üle geçer mi ki çiçekim ya
[/harıka gorunuyoo bee off off cokacimcoook ver bana hepsınden beım kılo sorunum yok naıslsa :dilcikar:FONT]
tmyy allah kabul etsın cnm benım bende tuttum o kahvlerın ustundekını kalıbı mı var :1shok:
10 takım bardak zamanla azalır nasılsa kızdıkça kıracaksın onları denemeyle sabittir :roflol:
yedim rus salatasını mantarlı böreği sindiremiyorum yaaa
Canım,dikişlerin germesi normal tabi,çok uzun süre hareketsiz durunca bile gerilir.:çok üzgünüm:O da geçicek inşallah.:Saruboceq:Genede dikkat et,sen dinlenmelisin hep.a.sOturmak bile yorabilir seni.a.sBu arada,kayınvalidem var demiştin,onada selamımızı söylea.s.,arkadaşımıza bakıyo Allah razı olsun.Şeniz
aşure yemeyi denesene iyice şişersin ohhhhhhhh ohhhhhhhh :roflol: :roflol:
Nereye kadar oturabilirsinki k.valide eve yabancı tabi yeni yeni öğreniyor yerlerini.
Cuma günü evine gidiyor ben yanlız kalacağım eşimde çalışıyor artık kendim yapacağım bazı şeyleri.
Sıkıldı herhalde zor geldi tabi neyse ya boşver canım
kurabiye getirdim baaaayanlar ben böyle renkli şeyler yemiyom önyargılıyım galiba oyuncak gibi gelio bana hihoyyyt
belki yiyen olur diye getireyim dedim:))))
Çok yaşa emi,uçuracan kızı:roflol::roflol:
Haklısın canım,bunada şükür,kaydirigubbakcemile5sende oluruna bırakırsın artık bazı şeyleri,çaresi yokŞeniz
kendı yemedığını ne bıze verıyon bende yemem :dilcikar:
senin kilo problemin yok yesen ne olur:jeyyar:
ne kaynatıyorsunuz yine
Al balım,bende sana un kurabiyesi yaptımhihoyyyt,en beyazındanŞeniz