çay molasina hoşgeldiniz..

tabı anlatacaksın..karsılıklı kahve ıcıp...sohbet edıyoruz...valla ceyıze ne alınacagınıda sasırdık cok guzel syeler var..hhepsınde gozum lkalıyor canım..ama ...allah ıyı bır koca versınde aman beeeeeee..bu kalıplar olmayversın be canım...

doğru diyosun valla ben nişanlıyım şuanlık nişanlım çok iyi. kimisi diyoki imzayı attıktan sonra değişiyo erkek milleti. bilmiyorum inşallah değişmez. Allah sanada seni anlıyan, değerini bilen, hayırlı bi eş nasip etsin inşallah.

valla şaşırdık herşeyi almak istiyorum hele bi bardak zaafım var 10 takımı geçti aldığım su bardakları.

oh be dag cicegi geldi ya sız nerdesınız...kk bugun ıskence gıbıydı...ya ozledım ama....
sıze yemekler yaptım dolmalar..kımse yok....aaaaaakızdım işte

Evet canım ya,şükür kavuşturana.kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyytZaten karnımda aç,ne bulsam yerim ben şimdi:dance:

hakikaten çok güzel. bende yaptığım pastaları öyle süslemeye çalışırken elim titriyo bide bakıomki bişeye benzememiş:))))
durma dağ çiçeği ye can boğazdan gelir boşver.

canlarım ,türkiye cumhuriyetinin doğum günü kutlu olsun

10 takım bardak zamanla azalır nasılsa kızdıkça kıracaksın onları denemeyle sabittir :roflol:

10 takım bardak zamanla azalır nasılsa kızdıkça kıracaksın onları denemeyle sabittir :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

Dağ çiceğim artık sana DUR diyorum
Ama o pastada yenmezmi ya çok güzel duruyor

Duramıyorumsırnaşık şey şu an elimde caramio var,onu yemekle meşgulüm.:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…