• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay mı, kahve mi?

Şekersiz çay gereksiz bir içecek bence. Tat yok. Ama kahveyi şekersiz de içsen aromalı, lezzetli. Çay içenlerin çoğunun şerbet içtiğini düşünüyorum, şekersiz beğenmiyorlar çünkü çay aslında bir şeye benzemiyor. :p Mecbur kalmadıkça çay içmem.
Sade Türk kahvesi :KK200:

Kahveyi gunde 1 kez icerim. Latte, turk kahvesi veya cozunebilir olani.
Ama cayi 3 ogun verseler 2 ser bardak icebilirim.
Gun boyu tek icecek hakkim olsa kahve derdim. Onun disinda cay a asla hayir demem.

Şekersiz çay gereksiz bir içecek bence. Tat yok. Ama kahveyi şekersiz de içsen aromalı, lezzetli. Çay içenlerin çoğunun şerbet içtiğini düşünüyorum, şekersiz beğenmiyorlar çünkü çay aslında bir şeye benzemiyor. :p Mecbur kalmadıkça çay içmem.
Sade Türk kahvesi :KK200:
Çayın tadı şekersiz içince ortaya çıkıyor aslında. :) Sekersizlige geçiş asamasinda epey zorlu oluyor ama sonrasında alışınca " oh bee çay budur arkadaş!" diyorsun... :)

İkisini de severim ama çay vazgeçilmez.Kahvaltıda,beş çayında,arkadaş sohbetinde,kışın üşüyünce,yazın susayınca...uzaar gider :confused: ve evet çok baskın bi tadı yok,ama her duruma yakışmasıda biraz bu sebeple sanırım.

Sabah granül kahve,hatta öğleye kadar...ilk kahve şekerli diğerleri sade...
Öğleden sonra çay...şekersiz, mümkünse bergamutlu ve neredeyse sırf dem...
Akşam sade türk kahvesi....
Çok cinsim bu çay kahve konusunda...azcık ayarı kaçsa içmem...

sanırım çay tiryakiliği daha büyük bağımlılık, elinde tüm gün çaydanlıkla gezen var:KK70:

Kahve güne başlangıçtır, keyif anıdır, zevk almaktır.
Çay rutindir.. Şekersiz içtiğimden dolayı da tam tad alamadığım bir şey ama bergamotlu biraz daha çekilir bir tat.

…Birazcık gölge, bir yudum çay Çamlıca’da
Mana derin, madde hiç olur İstanbul’da…

cay-marti-kis-siir.jpg

Back