Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Arçelikte güzelmiş duydum beyaz olanı çok sık bideArçelik ve arzum kahve makinesinde çok iyi
Ne alın bilemiyorum tabii en iyisi arçelik telve ama karaca 5 in 1 almayın onu biliyorumKızlar merhaba
Çay makinesi ve kahve makinesi almak istiyorum ama hızlı bozuluyorlar sanki sizce ne almalıyım ? Şık olmasını da istiyorum
Ya bende karaca ikisi bir arada diye alayım diyordum. Arçelik şu beyaz plan miNe alın bilemiyorum tabii en iyisi arçelik telve ama karaca 5 in 1 almayın onu biliyorum
Homende de iyi diyorlar. Biz Arçelik çay ve kahve makinesi kullanıyoruz çok memnunuz. Çay makinesi cam şenlikli olandan kullanıyorum. Tek sıkıntı demlik zamanla çay lekesi oluyor ve çıkmıyor lekeKaraca çaycı düşünüyorum ya da Homend mi alsam diye düşünüyorum
Demlik için saç boyamakta kullanılan hidrojen peroksit (oksidan)vardır, onu lekeli kısımlara sürüp 5 dakika falan beklet, sonra süngerin yeşil kısmı ile hafifçe sil çıkartıyor. Domestos'ta işe yarıyor.Homende de iyi diyorlar. Biz Arçelik çay ve kahve makinesi kullanıyoruz çok memnunuz. Çay makinesi cam şenlikli olandan kullanıyorum. Tek sıkıntı demlik zamanla çay lekesi oluyor ve çıkmıyor leke
Karaca 2 in 1 sakın almayın kaç kere garantiye gönderdim filtrekahveyi sıcak yapamıyor ayrıca bozuluyor sürekli, hem Türk kahvesi hem filtrekahve kısmı bozuldu kısa aralıklarla.arkadaşım da almış sigorta attırıyormuş aynı makine, ikimizin de çöp oldu, ve Karaca makineyi garantiye gönderirken destek olmuyor kendiniz kargoya veriyorsunuzYa bende karaca ikisi bir arada diye alayım diyordum. Arçelik şu beyaz plan mi
teşekkürlerDemlik için saç boyamakta kullanılan hidrojen peroksit (oksidan)vardır, onu lekeli kısımlara sürüp 5 dakika falan beklet, sonra süngerin yeşil kısmı ile hafifçe sil çıkartıyor. Domestos'ta işe yarıyor.
Tefal expertea.Kızlar merhaba
Çay makinesi ve kahve makinesi almak istiyorum ama hızlı bozuluyorlar sanki sizce ne almalıyım ? Şık olmasını da istiyorum
Kahve makinesi olarak Arzumun Okka olanını kullanıyoruz çok memnunuz köpüklü veriyor ve bana göre şık Tabi görüntü olarak daha güzelleri var ama onların performansı nasıl bilmiyorum. Kahveden kastınız türk kahvesiydi değil mi? :) Çay için çaydanlıktan vazgeçmemKızlar merhaba
Karaca nın hiçbirşeyi iyideğil zaten. Diğer firmalara göre daha makul fiyatlı diye tercih ediliyor ama alınan ürün 1 seneden fazla kullanılmıyor. Karaca almak yerine 3-5 kuruş fazla verip kaliteli bir ürün almak gerekKaraca 2 in 1 sakın almayın kaç kere garantiye gönderdim filtrekahveyi sıcak yapamıyor ayrıca bozuluyor sürekli, hem Türk kahvesi hem filtrekahve kısmı bozuldu kısa aralıklarla.arkadaşım da almış sigorta attırıyormuş aynı makine, ikimizin de çöp oldu, ve Karaca makineyi garantiye gönderirken destek olmuyor kendiniz kargoya veriyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum özellikle elektronik asla alınmaz ben üstünü çizdimKaraca nın hiçbirşeyi iyideğil zaten. Diğer firmalara göre daha makul fiyatlı diye tercih ediliyor ama alınan ürün 1 seneden fazla kullanılmıyor. Karaca almak yerine 3-5 kuruş fazla verip kaliteli bir ürün almak gerek