cay lekesi !!

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
221
56
298
30
Kizlar halima cay dokuldu ilk sildigimde cikmis gibi oldu yarin tasi baktigimda bu haldeydi bunu nasil cikartabilirim yardmmmm lutfnnn

Eklentiler

• 20151222_190205.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 75
Herikisinide denicem umadim cikar haliyikamya vermeyi dusunuyorum ama onlar cikartabilrmi bilmiotum cnku hic bi bilgm yok yeni gelin vakasiiii

Herikisinide denicem umadim cikar haliyikamya vermeyi dusunuyorum ama onlar cikartabilrmi bilmiotum cnku hic bi bilgm yok yeni gelin vakasiiii

Dün akşam bnim halimada çay döküldü malesef ama denemedim şey kalmadı ilk olarak kuru bezle emdirdim islakli kolay çıkması için öyle duymuştum çünkü sirkeyle denedim yok beyaz sabun denedim yok aspirin makine detarjanı çıkmıyor yıkamadan da yeni geldi halılarım vermem tekde almıyorlar diye o kısmı yikadim yikayim derkende baya ıslandı şimdi kaliföre dayadım inş kurur bnim daha öncede döküldü halı yıkamacılar cikariyor.

Kesinlikle limon uzerine limon sık brqz beklet bulasik deterjaniyla kopurtulmus bezle sil piril piril olur cay lekesini silersn kuruyunca uste cikar ya limonla silince ckmiyr haliyida bozmuyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…