- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
merhaba kızlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum, biz nişanlımla ev almayı düşünüyoruz. düğündeki altınlarımızı peşinat sayıp üzerine kredi de ekleyerek kendimize yetecek kadar bir ev almayı düşünüyoruz,hem de borçlanırsak kazancımızı da havaya savurmak istemiyoruz. bir yıl kadar kendimizi toparlamak için mecburen kirada oturcaz.
asıl sorum şu, on ay sonra nasipse düğünümüz var :) :123: mobilyalarımızı bakmaya başladık. benim gönlümde yatan mobilya tarzı cauntry tarzı mobilya. baktık ama fiyatlar çok pahalı geldi, oturma odası 9 bin, yemek odası 6 bin, yatak odası 7 bin civarı...bizim bu mobilyalara bu kadar verme gibi bi lüksümüz yok.ev alacağımız için eşyaya fazla yüklenip, gereksiz dekorlara falan masraf etmek istemiyoruz. günlük oda almayı düşünmüyorum bi köşe koltuğu yeter. ama gelin görün ki bunları çok ama çok beğendim( altta resimlerini paylaşıcam), mobilya da ömürlük oluyor, diğer spor mobilyalarda da güzel takımlar var ama bunlar da beni çekmiyor(ama beğendiğim spor-klasik mbilyalarında resmini paylaşıcam)...
bu cauntry tarzı mobilyanın 3 bin civarı olanları yok mu ? bilen arkadaşlar bana hangi markada varsa yazabilirler mi ? şimdiden teşekkürler kızlar, Allah evden ziyada yuvamızda mutlu etsin bizi inşallah
bunlar caunty mobilyalar
Eki Görüntüle 847952 Eki Görüntüle 847950 Eki Görüntüle 847949 Eki Görüntüle 847948
bunlar da kelebek mobilyadan modern klasik baktığım grup renk bu değil tabi
Eki Görüntüle 847953
canım öncelikle hayırlı olsun
bende yenı evlı sayılırım1 sene oldu gercı.neyse ben sana bi kaç yer sölicem.
doğtaşta çok gzl mobilyalar var biz oraya bakmıştık ve alibeyköyde kanald nin programı evim şahanenin alışveriş yaptığı bi yer var adını hatırlayamadım ama çok güzel ve cok uyguna seyler var.biz koltuk takımımı ordan almıştık .tabi istanbulda oturuyosan eger :)
merhaba kızlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum, biz nişanlımla ev almayı düşünüyoruz. düğündeki altınlarımızı peşinat sayıp üzerine kredi de ekleyerek kendimize yetecek kadar bir ev almayı düşünüyoruz,hem de borçlanırsak kazancımızı da havaya savurmak istemiyoruz. bir yıl kadar kendimizi toparlamak için mecburen kirada oturcaz.
asıl sorum şu, on ay sonra nasipse düğünümüz var :) :123: mobilyalarımızı bakmaya başladık. benim gönlümde yatan mobilya tarzı cauntry tarzı mobilya. baktık ama fiyatlar çok pahalı geldi, oturma odası 9 bin, yemek odası 6 bin, yatak odası 7 bin civarı...bizim bu mobilyalara bu kadar verme gibi bi lüksümüz yok.ev alacağımız için eşyaya fazla yüklenip, gereksiz dekorlara falan masraf etmek istemiyoruz. günlük oda almayı düşünmüyorum bi köşe koltuğu yeter. ama gelin görün ki bunları çok ama çok beğendim( altta resimlerini paylaşıcam), mobilya da ömürlük oluyor, diğer spor mobilyalarda da güzel takımlar var ama bunlar da beni çekmiyor(ama beğendiğim spor-klasik mbilyalarında resmini paylaşıcam)...
bu cauntry tarzı mobilyanın 3 bin civarı olanları yok mu ? bilen arkadaşlar bana hangi markada varsa yazabilirler mi ? şimdiden teşekkürler kızlar, Allah evden ziyada yuvamızda mutlu etsin bizi inşallah
bunlar caunty mobilyalar
Eki Görüntüle 847952 Eki Görüntüle 847950 Eki Görüntüle 847949 Eki Görüntüle 847948
Eki Görüntüle 847953
Canım Trabzon Bursa'ya baya uzak. Biz yeni Bursa İnegöl' e gittik.Koltuklarımızı almaya, çok uygun fiyatlı cauntry tarzı mobilyalar vardı.Eğer günü birlik gelip gitme şansınız olursa, içine sinen çok güzel şeyler bulacağından kuşkun olmasın.İnegöl'de ben diyim 1000 sen de 2000 belki de daha fazla mağaza var.Her kaliteden, her fiyattan. Ancak eğer evini cauntry tarzı döşemek istiyorsan, tüm odalarını o şekilde dizayn et.En son eklediğin modern koltuklar çok hoş ama, evin diğeri ile bütün oluşturmuyor.Bence tarz olarak uzak olmasın odalar birbirinden.Allah gönlüne göre versin,şimdiden mutluluklar.
evet hiç değilse bir takımım bu tarz olsun istiyorum...ama uygun marka arıyorum...inegölü duymuştum, günü birlik gitsek bile ulaşımdı zamandı yine masraf..
İşte dediğim gibi, mesafe çok.Mesafeden ziyada, günü birlik uçakla gelip gitseniz yine bir dünya para.Umarım, yaşadığın şehirde gönlüne göre bulursun.Burada Trabzonlu arkadaşlar yardımcı olacaktır.
hayır canım ya trabzonda yaşıyorum
Canım bende Trabzonluyum Trabzonda oturuyorum kendi evimide country tarzı döşemeyi düşünüyorum. Beşirlideki mobilyacılarahiç baktınmı bir bak bir kaçında country eşyalar var hatta geçen hafta bir koltuk takımı beğendim çok hoştu vede indirimdeymiş 3,5 tl ama benim almama daha çoooook var
canım aynı düşünceleri paylasıyoruz ben de bu tarzı cok begeniyorum evim böyle olsun inşAllah diyorum ama gercekten cok pahalılar.merhaba kızlar, bi konuda fikrinizi almak istiyorum, biz nişanlımla ev almayı düşünüyoruz. düğündeki altınlarımızı peşinat sayıp üzerine kredi de ekleyerek kendimize yetecek kadar bir ev almayı düşünüyoruz,hem de borçlanırsak kazancımızı da havaya savurmak istemiyoruz. bir yıl kadar kendimizi toparlamak için mecburen kirada oturcaz.
bunlar caunty mobilyalar
Eki Görüntüle 847953
canım aynı düşünceleri paylasıyoruz ben de bu tarzı cok begeniyorum evim böyle olsun inşAllah diyorum ama gercekten cok pahalılar.
bu arada canım ankarada mobilyacılar sitesi varya erkek arkadasımın ablasıda mobilyalarını ordan almıs nakliye ücreti falan almıolar sehirlerarası sanırım. bence farklı sehirlere gitmeye değer. biz de ankaradan bakmayı düşünüyoruz. yada yorumlardan okuduğum kadarıyla inegöle de bakabiliriz tabi kısmetse
anladım canım nişanlım da dedi gitsek oraya biliyor oraları, ama mobilyacı adam değmez dedi. kafamızı karıştırdı?
valla canım anlıyorum seni pahalı bişe almayayım ev alıcaz diosun ama bunları uygun alıp ikinciyi alınca yine masraf olcak bence hem begendiğin hemde uygun olanı almaya çalış 2.kez almana gerek kalmayabilir bi odanı değiştirirsin çok istersen
Canım selam, ben Vivensede denk geldim geçen gün. Daha önce oradan alışveriş yapmıştım iki gün önce bakarken countryler de %10 indirim gördüm güzel ürünler var bir bak sitesine istersen.
Eki Görüntüle 855168
Canım internet sitesi burası bende mobilya ararken denk gelmiştim önce deneme bir şeyler aldım memnun kaldım sonra müşterisi oldum. Mağaza sordum ama mağazaları yokmuş fakat renk kartelası yolladılar evime bakıp kumaşı öyle seçtim isterseniz ofise gelin bakın da dediler ben memnun kaldım hem de piyasadan baya ucuza aldım koltuklarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?