Çikolatalı tariflerde genelde öyle ben sufle yaparkende mesela 6 dakika pişiriyorum 7 olursa kek oluyorBide dakika tutarak deneyim, dedigin gb fazla kalmis olabilir bilmiorum
Teşekkür ederim canımmmEllerine sağlık canım benim çok güzel olmuş başarılar dilerim❤
Elhan ablacımmm çok teşekkür ederimm ne güzel iltifatlar bunlarBüşüm ellerine sağlık çok güzel kurabiyelerin olmuş. İki canlı bir melegin dokunuşları kimbilir ne lezzetler barindirmiştir.
Şansın bol olsun tatlım.
Teşekkür ederimm canımeline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederimm canımmüfff fena olmuş eline sağlık başarılar
Ellerine sağlık canım.Hem kakaolu hem çatlamış,kahve ile de süper uyumlu görünüyor,başarılar dilerimÇATLAYAN KURABİYE
Herkese merhabalar
Çikolata canavarları için efsane bir tarif ekliyorum
Yaptıktan sonra kokusunu içinize çekmeyi unutmayın
Malzemeler
3 paket Nestle Bitter Çikolata
1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
3 yemek kaşığı margarin
2 yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1,5 su bardağı un
Eki Görüntüle 2601370
- 3 paket bitter çikolata ve 3 yemek kaşığı margarin benmari usulü eritilir.
Eki Görüntüle 2601371 Eki Görüntüle 2601372 Eki Görüntüle 2601373
- Yumurta ve şeker bir kapta çırpılır ve çikolatalı karışım üzerine eklenir.
Eki Görüntüle 2601374 Eki Görüntüle 2601375
Eki Görüntüle 2601376 Eki Görüntüle 2601377
- Un, kabartma tozu ve vanilya eklenir.
Eki Görüntüle 2601381 Eki Görüntüle 2601382
Eki Görüntüle 2601383 Eki Görüntüle 2601384
- Spatula yardımıyla karıştırılır. Cıvık bir hamur olacağı için daha fazla un ilavesi yapmayın.
Eki Görüntüle 2601385 Eki Görüntüle 2601386
- Hamur cıvık olduğu için şekil vermesi zor oluyor, bu yüzden buzlukta yarım saat kadar bekletmemiz gerekiyorBuzluktan çıkardıktan sonra ceviz büyüklüğünde parçalar koparılır. Daha önceden ısıtmış olduğumuz 180 derece fırında alt üst ayarında 15 dk pişirilir. 2 dk fazla pişirince bile sertleşiyor, bu kurabiyenin özelliği biraz yumuşak ve browni tadında olması, içi daha sıvı olsun isterseniz 13 dk pişirebilirsiniz
Eki Görüntüle 2601388
Eki Görüntüle 2601390
Kokusu da tadı da harika olan bu yumuşacık kurabiyelere özellikle çikolata sevenler bayılacaklar
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2601391
Eki Görüntüle 2601392
Teşekkür ederim canımmEllerine sağlık canım.Hem kakaolu hem çatlamış,kahve ile de süper uyumlu görünüyor,başarılar dilerim
Ayy denemelisin mutlakaaAgzimin suyu akti valla denicem en kisa zamandasuflemsi ama daha kati bisey mi oluyoki kivamini merak ettim
Teşekkür ederimm kuzucummEllerine sağlık fıstık