Son adetim 6agustos oldu. Klomen kullandım, 12.gunumde çatlatma iğnesi oldum, 14.gun ultrasonda artık çatlamışdi yumurtam. Ne zaman yapa bilirim test arkadaşlar?Merhaba. Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra idrarda test yapa bilirim? İyne yapanlar ne zaman yapdiniz?
Canım tedavin hayırlı olur inşallah, ben iğnenin 12. Günü idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm 13. Günde de kanda baktırdım beta hcg 28 çıkmıştıSon adetim 6agustos oldu. Klomen kullandım, 12.gunumde çatlatma iğnesi oldum, 14.gun ultrasonda artık çatlamışdi yumurtam. Ne zaman yapa bilirim test arkadaşlar?
Teşekkürler can. İnşallah. Once de 3 defa klomen +çatlatma yapdim olmadı, şimdi test yapmaya korkuyorum. Sen ilk defadanmi hamile kaldın? Hayırlı olsun, sag salim inşallah kucağına alırsın..Canım tedavin hayırlı olur inşallah, ben iğnenin 12. Günü idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm 13. Günde de kanda baktırdım beta hcg 28 çıkmıştı
Bi de her hangi bir belirtin varmiydi o zaman? Bende 10.gun ama hiçbir belirti falan da yokCanım tedavin hayırlı olur inşallah, ben iğnenin 12. Günü idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm 13. Günde de kanda baktırdım beta hcg 28 çıkmıştı
Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah sen de bebeğine kavuşursun en kısa zamanda, benim hikayem biraz uzun ama özetle ilk defa klomen+çatlatma kullandık, eşimin sperm hareketi ve hızı azdı hatta ben bu ay aşılama istedim dr olmaz önce eşinin sperm sorununu çözelim ama yinede klomen kullanalım dedi, çok şükür tuttu, Allah olmayan herkese nasip etsin, sağlık içinde kucağınıza alalım inşallahTeşekkürler can. İnşallah. Once de 3 defa klomen +çatlatma yapdim olmadı, şimdi test yapmaya korkuyorum. Sen ilk defadanmi hamile kaldın? Hayırlı olsun, sag salim inşallah kucağına alırsın..
Bi de her hangi bir belirtin varmiydi o zaman? Bende 10.gun ama hiçbir belirti falan da yokCanım tedavin hayırlı olur inşallah, ben iğnenin 12. Günü idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm 13. Günde de kanda baktırdım beta hcg 28 çıkmıştı
Bi de her hangi bir belirtin varmiydi o zaman? Bende 10.gun ama hiçbir belirti falan da yok
Canım bizde de spermin hızi sınırda sayılır. Kacdi sizde? (a+b) =38.di bizde, doktor onunla olur dedi, tedavi yapmadıSağol kuzum Allah razı olsun inşallah sen de bebeğine kavuşursun en kısa zamanda, benim hikayem biraz uzun ama özetle ilk defa klomen+çatlatma kullandık, eşimin sperm hareketi ve hızı azdı hatta ben bu ay aşılama istedim dr olmaz önce eşinin sperm sorununu çözelim ama yinede klomen kullanalım dedi, çok şükür tuttu, Allah olmayan herkese nasip etsin, sağlık içinde kucağınıza alalım inşallah
Teşekkürler can, çok güzel anlatmışsın her günü.. O zaman olmuşsa bende de belli olur 2 güne, test yaparım o zaman, umutlandım teşekkür ederim.Bak böyle yazmıştım ben her günü, belki faydası olur
Onu bilmiyorum eşim topladı kaldırdı sonuçları hemenCanım bizde de spermin hızi sınırda sayılır. Kacdi sizde? (a+b) =38.di bizde, doktor onunla olur dedi, tedavi yapmadı
Bende de öyle çok abartılı belirti yoktu tatlım bi de bazısı hiç belirtisiz olabiliyor, umudunu kaybetmeTeşekkürler can, çok güzel anlatmışsın her günü.. O zaman olmuşsa bende de belli olur 2 güne, test yaparım o zaman, umutlandım teşekkür ederim.
İnşallah canım. Allah hepimizi sevindirsin. 2 Eylül evlilik yıl dönümümuz, çok istiyorum sürpriz yapmayı. İnşallah Rabbim nasip eder..Bende de öyle çok abartılı belirti yoktu tatlım bi de bazısı hiç belirtisiz olabiliyor, umudunu kaybetme
İnşallah Yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla huzurla..İnşallah canım. Allah hepimizi sevindirsin. 2 Eylül evlilik yıl dönümümuz, çok istiyorum sürpriz yapmayı. İnşallah Rabbim nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?