Çatlatma ovitrelle belirtiler

selihay

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
164
13
25
Bugün çatlatma iğnesi vurulalı 8. Günüm. 17.Günde kan vermeyi düşünüyorum. Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar nasıl belirtileriniz oldu ve betanız nasıl değişiklik gösterdi merak ediyorum

Merhaba. Benim 9. Günümde inanılmaz bir bacak ağrım oldu ve o hafta öyle devam etti sonra bel ağrısı da eklendi. 13. Gün göğüs ağrısı 14. Günde lekelenmem oldu umutsuz bi şekilde 15. Gün test yaptım pozitif aynı gün kan verdim 65 çıktı iki gün arayla 120 310 735 olarak devam etti

Merhaba. Benim 9. Günümde inanılmaz bir bacak ağrım oldu ve o hafta öyle devam etti sonra bel ağrısı da eklendi. 13. Gün göğüs ağrısı 14. Günde lekelenmem oldu umutsuz bi şekilde 15. Gün test yaptım pozitif aynı gün kan verdim 65 çıktı iki gün arayla 120 310 735 olarak devam etti
Benim bugün sadece alt göbeğimde kasık bölgesi gibi oralarda batma, kasılma oluyor özellikle iş yaparken, ütü masasını kaldırıyordum onda bile kasılma yaşadım, tabi acaba gebelik mi oluşuyor yoksa iğne böyle etki yapar mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan

Benim bugün sadece alt göbeğimde kasık bölgesi gibi oralarda batma, kasılma oluyor özellikle iş yaparken, ütü masasını kaldırıyordum onda bile kasılma yaşadım, tabi acaba gebelik mi oluşuyor yoksa iğne böyle etki yapar mı acaba diye düşünmeden edemiyor insan
Kaşık ağrısı bende de vardı muhtemelen çok hatırlamıyorum. Adet olcam sanmıştım kasılmadan kastınız nedir bilmiyorum ama bende o tarz bişey olmadı

Kaşık ağrısı bende de vardı muhtemelen çok hatırlamıyorum. Adet olcam sanmıştım kasılmadan kastınız nedir bilmiyorum ama bende o tarz bişey olmadı
Mesela bacağımı karın bölgemin üstüne kadar çektiğimde sağ kasığımda bi kasılma sızı gibi

Merhaba kızlar..
salı gün aşılama yaptırdım hiç umudum yoktu aşırı baş ve bel ağrım oldu 5 gün boyunca belkide üşüttüm diye düşündüm ağrı kesici içmek istedim ama sonra ya tuttuysa dedim içmeden evdeki testi yapayım zaten inancımda yok ya negatif oursa içeyim dedim çift çizgi oldu sonra eczaneye gittim durumu söyledim çatlatma iğnesi oldum amma pozitif dedim erken gebelik testi verdi ve parol iç dedi o test de pozitif çıktı umutlandım ve kan verdim btcg 38 çıktı aşılamanın 5. günü çok erken çıkması imkansz diye buradan falan okudum çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyormuş başına gelen var mı ne yapayım bugün çatlatma iğnesinin 8. günü hala etkisii varmıdır test yapsam yine pozitif olursa inanmasam mı bilemedim ayy bi yardım ve hala deli dehşet bi bel ağrım var dün geceden beri de dişim tuttu ilaç içmek istiyorum korkuyorummmmmm imdaaat

Bugün çatlatma iğnesi vurulalı 8. Günüm. 17.Günde kan vermeyi düşünüyorum. Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar nasıl belirtileriniz oldu ve betanız nasıl değişiklik gösterdi merak ediyorum

Merhaba benimde bugün 12 günüm iğne yapalı ama karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor test yapmaya korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi

X