• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar lütfen yardımcı olun!

muamma_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
22
0
36
Denizli
son zamanda aşırı kilo alımı hafif tüylenme vardı adet düzensizliğim hep vardı 3yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor. devlet hastanesi bişeyin yok dedi özele gittim yumurtalık tembelliği var dedi didrogesteron verdi adet görmeye başladım kan tahililleri temiz çıktı klomen verdi adetimin 5.günü başladım 5 gün kullanacam 2 gün bekliyip çatlatma iğnesiyle doktora gidecem sonra ilişki günlerini söyleyecekmiş.çok endişeliyim ya olmazsa diye...

benim rahatsızlığım yetmiyomuş gibi bide eşimin sperm sayısı düşük çıktı 9,400.000milyon çatlama iğnesi yinede yapılacak bugün doktordaydım ama yumurtalarım yeterince büyümemiş tekrar gidicem cumartesi.benim durumumda olup hamile kalanlar varmı Aşılama için özel hastane ne kadar ücret alıyorlar???

çatlatma iğnesini kendin alıyorsun 68 tl eğer 24 yaşından küçüksen ama yaşın 24 büyükse söyle doktor rapor çıkarsın 10 tl eczanede alıp doktorun iğneyi yapar benim ki öyle oldu bu pazar yaptırdım inş hamile kalırsın bu benim 5 ayım ümitsiz olma hep olacakmış gibi düşün iğne yapılan gün itibareyli üç gün üst üste ilişki diyor doktor

Back