Ben 1 kere denedim 17 mm iken olmustu ama hamile kalamadim, burda bir arkadas hamile kalabilmek icin en az 20 mm olmali demisti, doktoru soylemis, ben de kalamama sebebim belki de budur diye dusunmustum. Bir de ilac ya da igneyle beraber kullaninca faydasi olurmus, benim dr saolsun ultrasonla bakti, iki gun sonra gel biraz daha buyur dedi, gittim, igne yapti. Insallah sizler de ise yarar.
arkadaşlar bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum adetime 1 gün var evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim 3 yıldan beri bebeğim olmuyo bu ay ilk tedavim lütfen cvp yazın benim gibi test yapıp 2.çizgi silik çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı?
arkadaşlar çatlatma iğnemi dün oldum bugün ilşki verdi dr.um merak ettiğim çatlatma iğnesi ne kadar başarı sağlıyor.daha önce 2 defa daha denedik ama başka dr. tarafından eski dr.um estofrem diye büyütücü hap vermişti 2 defa denendik omamıştı. şimdi yeni dr.um klomen verdi yumurtalar 17 cm olmuş umutlu konuştu ama benim umudum yok .eğer çatlatma yöntemiyle kalan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim
slm bende geçen ay olmuştum yumurtlama döneminde 18 cm dedi dr yumurtamın büyüklüğü iğne oldum iki gün snr ilişki dedi ve bi yumuşak hap verdi sabah akşam dediklerini uyguladım adetim üç gün gecikti kanda hamilelik testi yaptırdım 4504 değerle hamileyimmmmm :):):) darısı allah ımın takdiriyle tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhh
aminnnnnnnnn
slm bende geçen ay olmuştum yumurtlama döneminde 18 cm dedi dr yumurtamın büyüklüğü iğne oldum iki gün snr ilişki dedi ve bi yumuşak hap verdi sabah akşam dediklerini uyguladım adetim üç gün gecikti kanda hamilelik testi yaptırdım 4504 değerle hamileyimmmmm :):):) darısı allah ımın takdiriyle tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhh
aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?