- 30 Aralık 2020
- 349
- 275
- Konu Sahibi busenurkaay
Ayy kuzum keşke bugün bi daha kan verseydin sökülmediysenİyiyim.bende kuzum daha gelmedi akıntı bekliyorum ya dün bir damla.gordum .
Karnım.agriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kuzum keşke bugün bi daha kan verseydin sökülmediysenİyiyim.bende kuzum daha gelmedi akıntı bekliyorum ya dün bir damla.gordum .
Karnım.agriyo
Ayy kuzum keşke bugün bi daha kan verseydin sökülmediysen
En azından emin olurdun tamamenİyiyim.bende kuzum daha gelmedi akıntı bekliyorum ya dün bir damla.gordum .
Karnım.agriyo
Ama karnım agriyo ya regl sancısı tanırimm.Ayy kuzum keşke bugün bi daha kan verseydin sökülmediysen
Olmazsam veririm dedim sabah idrar yaprim çıkmadı bişey kuzum zatenEn azından emin olurdun tamamen
peki ne durumdasın şimdiİğnenin 5. günü idrar yolu enfeksiyonuyla gittim acile o sırada onada bakılsın istedim ben nerden bileyim babam benden önce alacak sonuçları
Hakkında hayırlısı olsun kuzum dualarımdadınOlmazsam veririm dedim sabah idrar yaprim çıkmadı bişey kuzum zaten
Belirti aramıyorum canım ama regl sancısına benzer sancılarım oluyor ara sıra o kadar. Düşünmemeye çalışıyorum.peki ne durumdasın şimdi
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun kuzum dualarımdadın
Ben adet oldjm valllaBelirti aramıyorum canım ama regl sancısına benzer sancılarım oluyor ara sıra o kadar. Düşünmemeye çalışıyorum.
Testlere de güvenemiyoruz artıkBen adet oldjm vallla
Amin kuzumAllah razı olsun canım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Kesınlkkle kuzumTestlere de güvenemiyoruz artık
tatlım ben bugun sabah regl oldum tam geldı,Amin kuzum
İnşAllah mayısta alırız kuzucum güzel haberlerinitatlım ben bugun sabah regl oldum tam geldı,
umutlar Nısan ayına kaldı :)
ınsallaahh canımmİnşAllah mayısta alırız kuzucum güzel haberlerini
kuzu bekle bıraz ya, 16 gunde pozıtıf goren okudum benCanııım bugün 12. günüm test yaptım tek çizgi Hakkımızda hayırlısı Papatyamveben-Mavi
Karnım ağrıyor kuzum gelecek gibi regl inşAllah yalancı ağırlardır bunlarkuzu bekle bıraz ya, 16 gunde pozıtıf goren okudum ben
karın agrısı gebelıkte de oluyormuss, ınsallah gelmez yaaKarnım ağrıyor kuzum gelecek gibi regl inşAllah yalancı ağırlardır bunlar
Bakalım bekleyeyim bakayım kuzumkarın agrısı gebelıkte de oluyormuss, ınsallah gelmez yaa