- 15 Aralık 2017
- 95
- 36
- 38
- 26
- Konu Sahibi Okaniniremi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim cok sagol sende bebegini ınsallah sag saglim kucagina alirsinİnşallah buraya güzel haberler verirsin bize canım Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Insallah canim. Catlatma ignesi hcg yapay hcg hormonu veriyo yumurtanin catlamasi icin etkisi yavas yavas 10 gune kadar geciyo insallah hic ihtiyacin kalmazCatlatma ignesi mevzusunu hic bilmiyorum o sebeple ikinci cizgi cikabiliyo mu fikrim yok.
Ama sizin testinizde 2nci cizgi cok belirgin.
Insallah hamilesinizdir.
Darisi basima :)
InsallahInşaAllah hamilesindir canım benim
Arkadaslar buda catlatma ignesi oldugum gunku ultrason fotografim doktorum bu goruntu cok saglikli ve guzel ortada bir yumurta ve yanlarda diger yumurtalar dedi bu 22 mm yumurta digeri bu goruntude yok bi yumurtam daha vardi sizede bilgi olsun
Merhaba, inşallah hamilesindir, allah gönlüne gmre versin. bir şey sormak istiyorum. çatlama iğnesinden önce hap falan mı kullandın, yumurtan için ? bana biraz bilgi verebilir misin ? çook teşekkür ederimArkadaslar buda catlatma ignesi oldugum gunku ultrason fotografim doktorum bu goruntu cok saglikli ve guzel ortada bir yumurta ve yanlarda diger yumurtalar dedi bu 22 mm yumurta digeri bu goruntude yok bi yumurtam daha vardi sizede bilgi olsun
Evet canim adetimin 5. Gununden itibaren 5 gun klomen kullandim bide benim insulinim yuksekti matofin kullaniyorum devamli 30dan 15e dustu en son ölcturdugumde bazi sitelerde bu haplarin yumurtaya faydali oldugunu okudumda o yuzden canim. Pco dedi bana doktor ama benim kucuklugumden boyle bi sorun coktu evlendikten sonra kilo aldim ve adetlerim duzensizlestiMerhaba, inşallah hamilesindir, allah gönlüne gmre versin. bir şey sormak istiyorum. çatlama iğnesinden önce hap falan mı kullandın, yumurtan için ? bana biraz bilgi verebilir misin ? çook teşekkür ederim
Hamilemisin yaniBu 10.gün mesela
Bugün 17.günüm canım 10.günden itibaren yukarıdaki gibi başladı gittikçe koyulaştı sonuç evet hamileyim canımHamilemisin yani
Ayy cok tebrik ederimm. Cok sevindim insallah benimde oyle olur yani neredeyse hic yokmus 10. Gun demekki 9 ve 8 de filan baya negatif mis sonradan artmis benim icinde umut oldu cok sagolunnBugün 17.günüm canım 10.günden itibaren yukarıdaki gibi başladı gittikçe koyulaştı sonuç evet hamileyim canım
Rica ederim canım bilerek yazdık ki umutsuzluğa kapılmayın diye 10.gündem sonra az az pozitif belli olduAyy cok tebrik ederimm. Cok sevindim insallah benimde oyle olur yani neredeyse hic yokmus 10. Gun demekki 9 ve 8 de filan baya negatif mis sonradan artmis benim icinde umut oldu cok sagolunn