• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 6. Günü idrar testi

Okaniniremi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
95
36
38
26
20180510_171130.jpg
Arkadaşlar merhaba ben pco yum 4 mayis da catlatma ignesi oldum doktorum yumurtan cok guzel sol tarafta iki tane biri 20 mm digeri 22 mm yumurtan var dedi hemen bugun igne vurul dedi ve vuruldum iliski 3 gun oldu bugun 6. gunum igneden sonraki biliyorum daha ignenin etkisi ama bi kez olsun iki cizgi gormek istedim ve idrar testi yaptim gordugunuz gibi 2. Cizgi silik. Umutlanmiyorum tabiki ama burda gün gün idrar testimi sizle paylasicam belki igne olanlara bilgi olur. Bu arada ignenin aksami aşırı derecede sol kasigimda agri oldu ayakta bile zor durdum ertesi gun gecti ama bu sefer mide bulantisi oldu bi gun sonra oda gecti suan arada bir kasik agrisi segirmesi var ve goguslerim asiri sis uclari sivrilesti rengi degisti ve mavi damarlar cikti (normalde goguslerimin ucu acik renk ve belirsizdir) bu buyuk ihtimalle igneninde etkisi olabilir ama ben daha oncede vuruldum catlatma ignesi ve boyle birsey olmadi hic 12 gun sonra adet olmustum hatta 9. Gunden itibaren az az kanamalar baslamisti doktor şüphelenmişti hamilelikten yerlesme kanamasi diye ama olmadi. Uzun oldu kusura bakmayin yarin buraya tekrar idrar testimi aticam bakalim 12. Gun kan testi vericem adet olmazsam. Herkese iyi gunler umarim bigun hepimiz bebeklerimize kavusuruz

Arkadaslar buda catlatma ignesi oldugum gunku ultrason fotografim doktorum bu goruntu cok saglikli ve guzel ortada bir yumurta ve yanlarda diger yumurtalar dedi bu 22 mm yumurta digeri bu goruntude yok bi yumurtam daha vardi sizede bilgi olsun

Eklentiler

• Screenshot_20180510-172610.png
    Screenshot_20180510-172610.png
    192,4 KB · Görüntüleme: 1.565
Catlatma ignesi mevzusunu hic bilmiyorum o sebeple ikinci cizgi cikabiliyo mu fikrim yok.
Ama sizin testinizde 2nci cizgi cok belirgin.
Insallah hamilesinizdir.
Darisi basima :)

Catlatma ignesi mevzusunu hic bilmiyorum o sebeple ikinci cizgi cikabiliyo mu fikrim yok.
Ama sizin testinizde 2nci cizgi cok belirgin.
Insallah hamilesinizdir.
Darisi basima :)
Insallah canim. Catlatma ignesi hcg yapay hcg hormonu veriyo yumurtanin catlamasi icin etkisi yavas yavas 10 gune kadar geciyo insallah hic ihtiyacin kalmaz

Arkadaslar buda catlatma ignesi oldugum gunku ultrason fotografim doktorum bu goruntu cok saglikli ve guzel ortada bir yumurta ve yanlarda diger yumurtalar dedi bu 22 mm yumurta digeri bu goruntude yok bi yumurtam daha vardi sizede bilgi olsun
Merhaba, inşallah hamilesindir, allah gönlüne gmre versin. bir şey sormak istiyorum. çatlama iğnesinden önce hap falan mı kullandın, yumurtan için ? bana biraz bilgi verebilir misin ? çook teşekkür ederim

Merhaba, inşallah hamilesindir, allah gönlüne gmre versin. bir şey sormak istiyorum. çatlama iğnesinden önce hap falan mı kullandın, yumurtan için ? bana biraz bilgi verebilir misin ? çook teşekkür ederim
Evet canim adetimin 5. Gununden itibaren 5 gun klomen kullandim bide benim insulinim yuksekti matofin kullaniyorum devamli 30dan 15e dustu en son ölcturdugumde bazi sitelerde bu haplarin yumurtaya faydali oldugunu okudumda o yuzden canim. Pco dedi bana doktor ama benim kucuklugumden boyle bi sorun coktu evlendikten sonra kilo aldim ve adetlerim duzensizlesti

Kizlar sabah yaptigim test hafif silik ikinci bi cizgi cikti sonradan yani cok az hcg kalmis sanirim azaliyo git gide
20180511_153556.jpg

10.günden önce yapma canım bende çatlatma iğnesi oldum ve aşılama yapıldı 10.günden sonra minik çıktı

Bugün 17.günüm canım 10.günden itibaren yukarıdaki gibi başladı gittikçe koyulaştı sonuç evet hamileyim canım
Ayy cok tebrik ederimm. Cok sevindim insallah benimde oyle olur yani neredeyse hic yokmus 10. Gun demekki 9 ve 8 de filan baya negatif mis sonradan artmis benim icinde umut oldu cok sagolunn

Back