- Konu Sahibi beyaz kelebekkk
2. Aşılamayı istemediniz miDoktor takibinde yapılıyor. Yoksa kist oluşur doktorsuz olmaz yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Aşılamayı istemediniz miDoktor takibinde yapılıyor. Yoksa kist oluşur doktorsuz olmaz yani
Yaptım negatifti biraz önce hastalandım zatenTest yaptın mı ?
Ben çok doktor değiştirdim. Bu son doktorum devlet hastanesinde. Dosyanı birdahaki ay açalım dedi aşılama iÇin bu ay yine klomen deneyelim dedi. Klomen denedik 24mm olmuştu iğne yaptık hemen o gün kısmet. Bu ay da tutmazsa 2. Aşılamayı olacağım vazgeçmiyorum ancak inşallah tutar bu ay2. Aşılamayı istemediniz mi
Ben oldum biraz önce bir yerde okudum aklıma gelmiyor catlatma ignesinin 18. Günü regl olan varmış benimde tam 18 günüYarın sabah yapacağım bu sabah yapmadım regl olursam gün içinde diye bekleyeceğim bakalım
Anladım inşallah tutar canım hangi doktora gidiyorsunBen çok doktor değiştirdim. Bu son doktorum devlet hastanesinde. Dosyanı birdahaki ay açalım dedi aşılama iÇin bu ay yine klomen deneyelim dedi. Klomen denedik 24mm olmuştu iğne yaptık hemen o gün kısmet. Bu ay da tutmazsa 2. Aşılamayı olacağım vazgeçmiyorum ancak inşallah tutar bu ay
Zeynep Kamil İstanbul Hüseyin GörkemliAnladım inşallah tutar canım hangi doktora gidiyorsun
Ümraniye’den memnun kalmadınız mıZeynep Kamil İstanbul Hüseyin Görkemli
Aşılama yaptım orda memnun kalmadım 5 dk bile yatırmadılarÜmraniye’den memnun kalmadınız mı
Ben de eylülde gideceğim aşılama için orayaAşılama yaptım orda memnun kalmadım 5 dk bile yatırmadılar
Ben de eylülde gideceğim aşılama için oraya umaro
Umarım sana iyi yaparlarBen de eylülde gideceğim aşılama için oraya
Real oldum canımTabiii canım sabah test yapcakmisin
HasYarın sabah yapacağım bu sabah yapmadım regl olursam gün içinde diye bekleyeceğim bakalım
Üzülme canım sakin ol takdiri ilahi çok şükür bu günede yeni ay yeni umutlarReal oldum canım
Eylül bizim ayımız olsun pes etmek yok Allah’ın izniyle olacak ümit etmek de bir dua halidir demişlerHas
Üzülme canım sakin ol takdiri ilahi çok şükür bu günede yeni ay yeni umutlar
Canım ben iki gündür sadece lekeleniyorum iğnenin etkisi ile böyle mi oldun sendeHas
Üzülme canım sakin ol takdiri ilahi çok şükür bu günede yeni ay yeni umutlar
İnşallah yerlesmedir bir kan testi ver bence benim ikigun bildiğin regl gibi ama bu gün bir kaç leke sadece genelde 7 gün sürerCanım ben iki gündür sadece lekeleniyorum iğnenin etkisi ile böyle mi oldun sende
Kanamaya bakmayın kan testi mutlaka verin ben adet oldum diye test yaptırmadım 6 gün kanamam oldu , kanamadan 13 gün sonra lekelenme ve kasık ağrısı nedeniyle test verdim pozitif çıktı ancak sonraki testlerde değer düşmeye başladı, düşük yaşadım. adet oldum diye dikkat etmedim yoğun çalışıyordum , keşke test yaptırsaydım diyorum. Sağlık ocağında sıra beklemeden vermek çok zor değil. Kan testini mutlaka yaptırın, çatlatma iğnesi vs kullandıysanız derimBen oldum biraz önce bir yerde okudum aklıma gelmiyor catlatma ignesinin 18. Günü regl olan varmış benimde tam 18 günü