- 8 Kasım 2019
- 20.660
- 36.315
- 598
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Evet öyle yapıcam çok teşekkür ederimBenim geçen ay 13.ncü gün yalancı pozitif sonuç verdi bence 14 15 i bekleyin ki en azından şüpheli sonuç yerine kesin sonuç olsun
Kuzum sorduğun için teşekkür ederim 2. Sonucum 115 çıktı doktor gayet güzel dedi ayın 25’inde gel dedi sanırım keseyi görebilmek için dedi. Çünkü çok erken öğrendim şimdi bende çok şükür iyiyim hafif hafif belirtileri yaşıyorum Ama keseyi görmeyene kadar da içim rahatlamıcakG Gulcinrose canım nasıl gidiyor sonuçların?
Oh oh çok şükür inşallah hep böyle güzel gider çok sevindimKuzum sorduğun için teşekkür ederim 2. Sonucum 115 çıktı doktor gayet güzel dedi ayın 25’inde gel dedi sanırım keseyi görebilmek için dedi. Çünkü çok erken öğrendim şimdi bende çok şükür iyiyim hafif hafif belirtileri yaşıyorum Ama keseyi görmeyene kadar da içim rahatlamıcak
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonra 6. Günüm. Siz herhangi bir belirti yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu. Ben sanırım çok sabırsızım hiçbir belirti hissetmiyorum bazışarının 6. Gün kasık ağrısı meme hassasiyeti başlamış. Siz de oldu muKuzum sorduğun için teşekkür ederim 2. Sonucum 115 çıktı doktor gayet güzel dedi ayın 25’inde gel dedi sanırım keseyi görebilmek için dedi. Çünkü çok erken öğrendim şimdi bende çok şükür iyiyim hafif hafif belirtileri yaşıyorum Ama keseyi görmeyene kadar da içim rahatlamıcak
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah..Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Ben de bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum bugün iğneden sonra 6. Günüm. Siz herhangi bir belirti yaşadınız mı ne gibi belirtileriniz oldu. Ben sanırım çok sabırsızım hiçbir belirti hissetmiyorum bazışarının 6. Gün kasık ağrısı meme hassasiyeti başlamış. Siz de oldu mu
Banada doktorum 12gün sonra dediMerhaba kızlar benimde bugün 12. Günüm. Emin olamıyorum iğne etkisi olabilir değilmi?Eki Görüntüle 2872471
Felaket tellalı gibi konuşmak istemiyorum hele ki hepimizin bu hassas döneminde ama okuduklarım kadarıyla 14.günden önce güvenilir olmuyormuş testler. Pozitif de negatif de iğnenin etkisinden görülebiliyormuş. 14. Ve 15. Günde kan testi yaptırın diyorlar. Benim bugün 14.günüm ama ya yoksa diye korkumdan yaptıramadımBanada doktorum 12gün sonra dedi
Banada doktorum 12gün sonra dedi
Felaket tellalı gibi konuşmak istemiyorum hele ki hepimizin bu hassas döneminde ama okuduklarım kadarıyla 14.günden önce güvenilir olmuyormuş testler. Pozitif de negatif de iğnenin etkisinden görülebiliyormuş. 14. Ve 15. Günde kan testi yaptırın diyorlar. Benim bugün 14.günüm ama ya yoksa diye korkumdan yaptıramadım
Muhteşeemmm çoook tebrik ederim canım12. günüm oydu 14. Günüm eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı kızlar. Bugün 16. Günüm kan verdim şimdi hayırlısı herşeyin artıkEki Görüntüle 2874446
Çok teşekkür ederim canımm darısı başınaaMuhteşeemmm çoook tebrik ederim canımsağlıkla kucağına al inşalllah
Gebelik testi çok yanıltıyor kuzum silik çıkıp kanda negatif olan kendimde de başkasında da çok gördüm bence yarın kan ver bi sağlık ocağındaBenim bugüm 14.günüm ama ya negatif görürsem diye korkumdan test yapamadım sabah. Yarın sabah yapsam mı bilemiyorum. Hamilelikle ilgili hiç belirtim yok, aksine adet olacakmışım gibi belim biraz ağrıyor. Çok canım sıkkın bilemiyorum ne durumdayım
12. günüm oydu 14. Günüm eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı kızlar. Bugün 16. Günüm kan verdim şimdi hayırlısı herşeyin artıkEki Görüntüle 2874446 Ayyy kesin hamilesinnn
Kesin hamilesinnn nasıl koyu çıkmışş mutlaka sonucunu yaz canım inşallah değerin güzel çıkar12. günüm oydu 14. Günüm eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı kızlar. Bugün 16. Günüm kan verdim şimdi hayırlısı herşeyin artıkEki Görüntüle 2874446
Amin canımÇok teşekkür ederim canımm darısı başınaaben kanda görmeden hala emin olamıyorum
yerleşme akıntısı olabilir :)İnşallah sağlıklıdır da hamileyimdir canım ya. Darısı başına inşallah
Benim geceden beri koyu sarımı desem açık kahverengimi desem tam çözemedim öyle bir akıntım var. Kötü birşey olabilirmi acaba
G Gulcinrose yazıcam canımmsonucum yarın çıkıcakmış
İnşallah öyledir canım. 2 kere sağlıksız gebeliğim var o yüzden hep korku içindeyim. Yarın çıkıcak sonuç inşallah yazıcam canımAmin canımhaber ver bakalım sonucunu
yerleşme akıntısı olabilir :)
Tebrikler12. günüm oydu 14. Günüm eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı kızlar. Bugün 16. Günüm kan verdim şimdi hayırlısı herşeyin artıkEki Görüntüle 2874446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?