Nasıl bekleyeceğim acaba2 gün sonra tekrar yapın. 12. Gün ve sonrası doğru sonuç olur.
Çok zor oluyor bekleme kısmıNasıl bekleyeceğim acabainşallah vardır 2 senedir bekliyoruz
Bence hamilesin canım git bi kan verEki Görüntüle 2914954 arkadaşlar acil bakar mısınız çatlatma iğnesinin 10. Günü hamile miyim hemen belirdi çizgi
Yarın kan vereceğim bakalımBence hamilesin canım git bi kan ver
Hamile mi çıktınızBennnbence de beklemeden git kan ver yarın olmaz çünkü ben eşim coviddi karantinadaydık gittim kan verdim
Sizde mi 10. Gün silik çizgi gördünüz bende pcos var bugün de pazar şansıma yaBennnbence de beklemeden git kan ver yarın olmaz çünkü ben eşim coviddi karantinadaydık gittim kan verdim
Bana doktorum catlatma ignesinden 15 gun sonra test yap demisti ignenin etkisi de olabilirEki Görüntüle 2914954 arkadaşlar acil bakar mısınız çatlatma iğnesinin 10. Günü hamile miyim hemen belirdi çizgi
Yarin vermeyin 14. Gunde verin 14 gunden oncesi test yapmayin emin olmak adinaYarın kan vereceğim bakalım
Bugün kan verdim 18 çıktı şuanda görünüşe göre 1 haftalık hamileyim ama hala iğne mi yoksa gerçekten hamile miyim bilemiyorum perşembe kan vereceğim inşallah olurYarin vermeyin 14. Gunde verin 14 gunden oncesi test yapmayin emin olmak adina
Bisey demek icin cok erken umarim vardir hayirlisiyla bence bugun verdiysen persembeyi bekleme carsamba ver eger Iki kati yukselmisse hamilesindirBugün kan verdim 18 çıktı şuanda görünüşe göre 1 haftalık hamileyim ama hala iğne mi yoksa gerçekten hamile miyim bilemiyorum perşembe kan vereceğim inşallah olur
Ayyy inşallahhhhh beklemek beni bitirdi vallaha rabbim isteyen herkese nasip etsinBisey demek icin cok erken umarim vardir hayirlisiyla bence bugun verdiysen persembeyi bekleme carsamba ver eger Iki kati yukselmisse hamilesindir
Seni cok iyi anliyorum insallah olur hayirlisiyla sen carsamba yaptir bu onemli Iki gune artarsa sonuc iyi demektir rabbim yardimcin olsunAyyy inşallahhhhh beklemek beni bitirdi vallaha rabbim isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederimSeni cok iyi anliyorum insallah olur hayirlisiyla sen carsamba yaptir bu onemli Iki gune artarsa sonuc iyi demektir rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?