Çatlatma iğnesine rağmen yumurtam çatlamamış

kendi260

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
3
1
26
Merhaba ben 25 yaşında 14 aylık evliyim 1 yıl bekledikten sonra kendiliğinden hamile kalmadım adetlerim düzenli olduğu için doktor ihtiyacı hissetmedim ama 1 yıldır olmayınca doktora gittim Pkolu olduğum söylendi kan testi falan yapıldı bunlar için ilaç kullandım daha sonra klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum doktorum gebelik olmazsa şayet adetin üçüncü günü gel dedi ama hamile kalıcamdan emindi herşeyim normal ve adetim düzenliydi bir kaç gün geçiksede her ay adet oluyordum fazla kilomda yok ama adet oldum ve doktora gittim ultrason da baktı ve gelişen yumurtalarım çatlamamış 3 er santimlik iki yumurtam vardı tekrar ilaç serüvenine başladım daha önce böyle birşey yaşayan varmı lütfen bana bu süreçle ilgili bilgi verin arkadaşlar

pcos tam olarak böyle bişey. benimde çatlamıyo ve sürekli kist oluşuyo bu döngüde adet olamıyorum sürekli kist akıntım oluyo. geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum güya çatlamış 1 tane ama benimde tutmadı..

pcos tam olarak böyle bişey. benimde çatlamıyo ve sürekli kist oluşuyo bu döngüde adet olamıyorum sürekli kist akıntım oluyo. geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum güya çatlamış 1 tane ama benimde tutmadı..
Canım peki sen folik asit kullandın mi hiç ? Doktorun onerdi mi

X