Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesine rağmen çatlamayan yumurtalar icin kür varmı. ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutumut82

Bşlgç 91 kg 31ekim hedefi 85kg 😇
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
14.422
28.677
548
Mrb. Kizlar internette cok fazla arastirdim ama benim sorunumla ilgili bir çözüm bulamadim. Benim yumurtalarim 2 tane çatlatma ignesine rağmen çatlamayip kist oluyor. Bu ayda 3 yumurtam oldu ilk çatlatma ignesinden 2 gün sonra kontrole gittim catlamamislar ayni gün 2.ignemide oldum ama yinede kist olmuşlar.Bildiginiz kür veya farkli bir yol varsa sevinirim. Çok üzülüyorum çok.

ayni dertten bende muzdaribim hatta ust uste 2tane ayni anda cat. ignesi vurdurdum ozaman catladi ama tutmadi pkos um bu arada bende klomenle sadece yumurta oluyor

ayni dertten bende muzdaribim hatta ust uste 2tane ayni anda cat. ignesi vurdurdum ozaman catladi ama tutmadi pkos um bu arada bende klomenle sadece yumurta oluyor

Ben 6 sefer klomen kullandim gecen ayda gonal f kullandim olmadi. Incir havuc kürü iyi diyorlar ama 2kez denedim cok fazla yumurta oldu büyümedi. Bu ay tahmini yumurtlama zamanimda bol bol havuc suyu icicem belki işe yarar

Ben 6 sefer klomen kullandim gecen ayda gonal f kullandim olmadi. Incir havuc kürü iyi diyorlar ama 2kez denedim cok fazla yumurta oldu büyümedi. Bu ay tahmini yumurtlama zamanimda bol bol havuc suyu icicem belki işe yarar
inciri bende denedim ise yaramadi bu ay klomen kullandim cat. ignesi kullanmadim 2gun var adete bakalim ins. catlayip tutmustur yarin test yapacagim
sehir degistirdigim icin 2gebeligimi saglayan dr uma gidememistim gecen ay gittim bana fsh ve lh degerimde dengesizlik oldugunu soyledi aslinda ikiside yuksek degil ama belirli oranlarda olmaliymis ve gynositol ilac verdi ve baska dr gidip onunla whatsap uzerinden gorusecegiz bu ay bayrama denk geldigi icin dr gitmeden kistim olmadigi icin bu ay kendiligimden kullandim gun asiri birliktelik oldu bakalim nasipte varmi

Insallah saglikla gelmistir bebegin canim. Ben bu ay sadece hayit hapi iciyorum. Bugun reglinin 9.günü hala lekelenmem var bugün biter.yarindan itibaren reglinin 21.gününe kadar gün aşırı degerlendiricem.reglinin 12.gününden sonra havuć kürü yapicam ama incirsiz sadece havuc kaynatip icicem. Bu ay fazla zorlamak istemiyorum.gecen ay 2günde bur doktora gitgel cok yiprandim.

rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins.
sizdeki sorun ne bende yumurtlama olmuyor olsada ilacla catlamiyor esimde problem yok sendedemi bizim gibi

sizdeki sorun ne bende yumurtlama olmuyor olsada ilacla catlamiyor esimde problem yok sendedemi bizim gibi

Evet canim benimde aynen senin gibi problemim.esimin degerleri iyi. Benim kilo problemimde var. Diyet yaparak 96kg dan 76ya indim. Sonra bir rahatsizlik gecirdim 1ay hastanede yattim serum vitamin derken arkasindanda hormon igneleri yine 87kg yu bulmusum.diyete basladim simdi. Buay sadece hayit hapi kullanicam.reglinin 12.gününden itibarende 10gün havuckürü yapicam.(gunde 2tane havucu yarim litre suda 20dakika kaynatip icicem.)

Senin yumurta catlatmak icin bildigin baska kürler bitkiler varmi. Valla yerdeki laminantlari kemir desen kemiricem okadar bunaldim. Gecen ay 3yumurta 22mm 20mm 17mm çöp oldu.

glifor vedi dr bana ona basladim bende yumurtalar catlamayinca kilodandir dedim 82 den 66 ya dustum ama hala catlamayinca stresten suan 71 oldum kadin olmak ne zor rabbim yardimcimiz olsun

glifor vedi dr bana ona basladim bende yumurtalar catlamayinca kilodandir dedim 82 den 66 ya dustum ama hala catlamayinca stresten suan 71 oldum kadin olmak ne zor rabbim yardimcimiz olsun

Bende insilün direnci icin glukofen kullaniyorum. Aynisimi acaba.

Senin yumurta catlatmak icin bildigin baska kürler bitkiler varmi. Valla yerdeki laminantlari kemir desen kemiricem okadar bunaldim. Gecen ay 3yumurta 22mm 20mm 17mm çöp oldu.
inan cok iyi anliyorum seni ama kelin ilaci olsa durumdayim ama inan stres cok etkiliyor 15yilli evliyim ilk 3.5 yil yapmadigim tedavi kalmadi doktor doktor gezdim klomenler igneler asilama 2tup bebek ve 1dondurulmus en son dr degistirdim umudumun bittigi yerde bana 3ayda 15kilo ver ben seni hamile biraktiracahim dediginde bu dr kafayi yemis dalga geciyor benle dedim ve o ay klomen verdi bana ve diyetisyene yonlendirdi oay degil regl olduktan sonra cagirdi tabiki ben kilo vermeye odaklandim spor diyet bu arada klomende kullandim 5haftada 5kilo verdim ama hala regl olmadigimi farkettim oylesine yaptigim testte bingo hamileydim inanamadim ve ilk gebeligim boyle oldu ve yine korunmadigim halde 4yil oldu 2.olmayinca tekrar dr yolu gorundu ve tekrar klomen cat. ignesi yine hamile kaldim suan 3.istiyorum 7yil oldu korunmadigim halde yine gebelik olmadi ve 1.5yildirda dr dr geziyorum tekrar sehir degisikligi sebebiyle dr ma gidemedim gecen ay gittim bana uzaktan ben seni yonlendirecegim baska dr gozetimi altinda bana sunu bunu kullan diyecek oyle deneyecegim eger hastalanirsamki ins. gebelik olmustur gerek kalmaz oyle benim hikayemde velhasil stres cok etkili

Masallah senin 2 tane varmis. Ne guzel ilk cocugun yanliz kalmamis. Valla benim yas 36 oldu 2.de olsa oglumun bir kardesi olsa raziyim. Seninkiler kizmi erkekmi

ikiside kiz rabbim bagislasin evlatlarimizi insan yinede tattigi halde bu duyguyu tatmamiscasina istiyor ne hikmetse

Benim oglum var 1 tane kiz erkek farketmez saglikli sihatli 1 tane kardesi olsun istiyorum. Kardeslik duygusunu tatsin istiyorum. Allah herkese istedigi kadar evlat nasip etsin benim yasim 36 biraz zor gibi artik pek umudum kalmadi.

Havuc gebeligi engeller diye okudum internette ney ne kadar dogru bilmesekte tabi, yaziyi aradim bulamadim yanlis mi okudum acaba yanlis yonlendirmek istemem

Havuc gebeligi engeller diye okudum internette ney ne kadar dogru bilmesekte tabi, yaziyi aradim bulamadim yanlis mi okudum acaba yanlis yonlendirmek istemem

Bende sperm sayisini kalitesini arttirir yumurtalari catlatir diye okudum. Hatta tavsanlari örnek vermisler tavsanlar cok cabuk cogaliyorya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…