Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle oluyordu 3 kere ovitrelle tedavisi gördüm üçünde de karın ağrım oldu tutmadığını ordan anlıyordum tabki herkesin vücudu farklı ben sadece kendi semptomlarımdan bahsediyorum içinizi ferah tutun belkide bebiş sizinledirÇatlatma iğnesi oldum olalı sabahları karın ağrısı çekiyorum fakat gün içinde olmuyor sizlerde var mı böyle durumlar?
Hmmm... Peki sizinde hemen her sabah oldu mu?Benim de öyle oluyordu 3 kere ovitrelle tedavisi gördüm üçünde de karın ağrım oldu tutmadığını ordan anlıyordum tabki herkesin vücudu farklı ben sadece kendi semptomlarımdan bahsediyorum içinizi ferah tutun belkide bebiş sizinledir
Benim 10.günüm ilk defa yaptırdım, bu şekilde akıntılar bende olmadı, hatta diğer aylarda normalde daha yoğun oluyordu. İnşallah tutmuşturbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
sizin sonuçlar nasıl çıktı? ben muhtemelen adet olucam birkaç güne belirtiler o yöndeBenim 10.günüm ilk defa yaptırdım, bu şekilde akıntılar bende olmadı, hatta diğer aylarda normalde daha yoğun oluyordu. İnşallah tutmuştur
Sizin süreç nasıl gelişti ben 5 gün klomen kullandım kontrole gidince sonra iğne verdi, sağ tarafta iki tane demişti. Umarım biri tutmuşturbugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
5 gün klomen kullandım sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. klomen bittikten 2 gün sonra iğne vuruldum bugün de iğnenin 12. günüSizin süreç nasıl gelişti ben 5 gün klomen kullandım kontrole gidince sonra iğne verdi, sağ tarafta iki tane demişti. Umarım biri tutmuştur
Ben regl çok şiddetli geçiriyorum normalde, günlerdir sadece sabah karın ağrım var başka da bir belirti yok malesef. Regl belirtisi olarak da günler öncesinden karın ağrım olmuyor, belki haplar falan etkilemiştir diye düşündüm ama...sizin sonuçlar nasıl çıktı? ben muhtemelen adet olucam birkaç güne belirtiler o yönde
benim tutmadı muhtemelen ama inşallah sizin tutmuşturSizin süreç nasıl gelişti ben 5 gün klomen kullandım kontrole gidince sonra iğne verdi, sağ tarafta iki tane demişti. Umarım biri tutmuştur
Baya yakın tarihlerde denk gelmişiz, inşallah güzel sonuçlanır.5 gün klomen kullandım sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. klomen bittikten 2 gün sonra iğne vuruldum bugün de iğnenin 12. günü
İnşallah... Belki olmuştur. hepimizin güzel olsunbenim tutmadı muhtemelen ama inşallah sizin tutmuştur
benim adetten 3-4 gün önce ağrı ve sancılarım başlar maalesef şuanda da aynı belirtiler varBen regl çok şiddetli geçiriyorum normalde, günlerdir sadece sabah karın ağrım var başka da bir belirti yok malesef. Regl belirtisi olarak da günler öncesinden karın ağrım olmuyor, belki haplar falan etkilemiştir diye düşündüm ama...
sizin kaçıncı gün iğneninBaya yakın tarihlerde denk gelmişiz, inşallah güzel sonuçlanır.
Her sabah olduHmmm... Peki sizinde hemen her sabah oldu mu?
Benim de birkaç gün kala üşüme oluyor elim ayağım üşüyor , ve uyku hali geliyor öncesinde, nasip bakalım.benim adetten 3-4 gün önce ağrı ve sancılarım başlar maalesef şuanda da aynı belirtiler var
11. Güne girdim saat itibariylesizin kaçıncı gün iğnenin
Her sabah oldu
11. Güne girdim
inşallah meleğiniz tutunmuştur. 14. günden itibaren test yapabilirsiniz diyolar öncesi biraz hayal kırıklığı oluyor11. Güne girdim saat itibariyle
Bana regl olsan da olmasan da gel demişti doktor. Bakalım ya kendimi tutucam ya da evde test var yapıcam veya direkt kan testiinşallah meleğiniz tutunmuştur. 14. günden itibaren test yapabilirsiniz diyolar öncesi biraz hayal kırıklığı oluyor