Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben Ankara'da bi doktora gitmiştim ve bu soğan küründen bahsetmiştim. Doktora güvenim tam o kadar iyi ve anlayışlıydı ki.. bana asla soğan kürüne güvenmememi ve asla yapmamamı söyledi evlenmeden önce baya yapmıştım ama şimdi cesaret edemiyorum. Yarardan çok zararı olur böyle şeyler dedi . Ki zaten şuan kist yada enfeksiyon görünmüyo dedi buradaki gittiğim doktor ilaç da vermedi kendiliğinden adet olmanı bekleyelim dedi. Bu ayda böyle geçsin bakalım zaten Ramazan ayındayız orucumu aksatmam en azından

Kızlar otriville iğnesi vurulmuştum ama yan Eti yaptı galiba midem bulanıyor falan kendimi iyi hissetmiyorum sizde de olmuşmuydu

kizlar benimde bugun igneden sonraki 5.gunum .ignenin ertesi gunu kasik agrim akintim oldu o gun zaten iliski verdi 36.saate denk geliyor ve sonrasinda gunasiri iliski dedi biz igneden sonra 2 kez iliskiye girebildik normalde bu aksam 3.iliskimi olmam gerekiyirdu ama bugun yumurtalarim catladimi diye kontrol ettirdim doktoruma bana vajinal ultrasion felaket tahris yapiyor yumurtalarim catlamis sukurler olsun bugun tahristen iliskiye girmeme imkan yok yaniyorum resmen yumurta catlayinca iliski olmustu sizce sansimi bugun iliski olmayacak diye azaltiyormuyum

Kızlar otriville iğnesi vurulmuştum ama yan Eti yaptı galiba midem bulanıyor falan kendimi iyi hissetmiyorum sizde de olmuşmuydu
tatlim benim bel ve kasik agrim oldu bacaklarima vuruyordu agri.mide bulantiai yapmadi

bende bu ay aynı şekilde birlikte oldum canım akşam biraz rahatsızlandım mide bulantısı ve baş ağrısı şiddetli acilde kan testi yaptırdım bthcg 317 çıkmış ama iğnenin etkisindenmisir anlayamadım doktor o kadarı bile yeterli olur demişti şansına inş.bu ay görelim pozitifleri..

ayyy insallah canim .insallah goruruz pozitifleri

dün 9. günüdü canım iğnenin.İnternetten baktığımda 12 gün kadar sürebiliyor yazıyodu etkisinde .acildeki doktorda iğnedende olabilr kesin bişey konuşmak için erken dedi.
canim insallah hamilesindir

Amin inşallah hayırlısıyla bu ay gerçekleşir seninde 5. Günmüydü ortalama aynı zamandayız galiba
6.gunum canim ha birde igne vurulan gunu sayiyormuyuz sayiyorsak 7.gun saymiyorsak 6.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…