Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey sorucam ben 29 mayısta çatlatma iğnesi oldum,doktor bize cumartesiye kadar birlikte olun diye günleri verdi ama ramazan ve gelen giden dolayısıyla p.tesi salı perşembe oldu sadece birliktelik, cuma ve c.teside olma ihtimalimiz yok köye gidiyoruz. Bu kadarıyla yeyterli olur mu acaba, çatlatma iğnesi olsa da yumurtaların geç çatlaması yada geç döllenme gibi bişey yaşanır mı?

Canim zaten doktorlar 24 vr 36 saat sonta iliski dio. Sen pazartesi igne olup birlikte olmussun icerde sperm kalmask iyi. Sali aksam birlikte olmussundur 36 saate yakindir oda iyi. Zaten sans bunlarda yuksek. Allah nssip etsin yeterki.

Canim zaten doktorlar 24 vr 36 saat sonta iliski dio. Sen pazartesi igne olup birlikte olmussun icerde sperm kalmask iyi. Sali aksam birlikte olmussundur 36 saate yakindir oda iyi. Zaten sans bunlarda yuksek. Allah nssip etsin yeterki.
amin inş canım artık hayırlısıyla güzel haberler alalım istiyorum :)

İnofolic kombi kril yağı ve progestan kullanıyorum canm doktorumu aradım adetliyken gel beklemek istemezsen yaparız çatlatma iğnesi dedi

Hayır canım tedaviye başlayacak büyük ihtimalle
Hım şimdi anladım ozaman yumurtan gelişince işte çatlatma iğnesini vurur. Bende bugün gittim doktora hiç bi sorun görünmüyo dedi gebelik testi yaptı ama negatif maalasef (
Adet olunca bende tekrar klomen kullanıp yumurta oluşunca çatlatma iğnesi olacam

Hakkında hayırlısı olsun canım. Benimde yumurtam iğneden önce çatlamış

Kızlar benimde rahimimde ağrı var sertleşiyor gibi böyle kasık ağrısı var iğne yapılalalı beş gün oldu

Biraz önce kahverenginde akıntı geldi adetimde düzensiz ne zmn olcm onuda bilmiyrumki ona göre bir yorumlayaym. Büyük ihtimalle adet olcm ya ins olmm adet

Üzülme cnm hayırlısı olsun hakkinda

Biraz önce kahverenginde akıntı geldi adetimde düzensiz ne zmn olcm onuda bilmiyrumki ona göre bir yorumlayaym. Büyük ihtimalle adet olcm ya ins olmm adet
İnşallah olmazsın da güzel haberler verirsin bazı arkadaşlar da yârin gidecekti doktora inşallah onların da pozitif olur

İnşallah olmazsın da güzel haberler verirsin bazı arkadaşlar da yârin gidecekti doktora inşallah onların da pozitif olur
Malesef arkadaslardan biri dün gece yarisi adet oldu canim. 5 gun gecikmenin ardindan oldum. Butun gece agladim resmen. Igneden 18 gun sonra oldum cok umutlanmistim ama olmadi. Allah sizlere iyi haberler aldirsin bu ay insallah.

Malesef arkadaslardan biri dün gece yarisi adet oldu canim. 5 gun gecikmenin ardindan oldum. Butun gece agladim resmen. Igneden 18 gun sonra oldum cok umutlanmistim ama olmadi. Allah sizlere iyi haberler aldirsin bu ay insallah.
Tüh yaa üzüldüm valla. İnyallah gelecek ay olumlu sonuç alırız bide senin rahim filmin çekilmiş miydi?
ben hala adet olamadım gebelik de yok doktorum kendiliğinden adet olmanı bekleyelim ilaç vermeyecem dedi belirti bile yok şuan baya gecikecek sanırım bugün 13 gün oldu geçeli

Diğer arkadaşlar ne yaptı acaba bugün kan verecek olanlar vardı?

Soğan küru yap hemen hem iceriyi tenizmio hem adet olmani sagliyo. Butun icerisi temizlenir. Sabah akssm yemeklerden once 1 bardak ic. Benm rahim filmimi istemedi dokor. Rahim duvarina kadar herseyim normal ama bugun bisey okudum. Stres rahim duvarini kalinlastirdigi icin yumurta ve sperm birlesse bile tutunamiyomus. Bu ay doktora gitmeyi bile dusunmuyorm canim cok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…