- 24 Nisan 2017
- 298
- 120
- 33
Canim zaten doktorlar 24 vr 36 saat sonta iliski dio. Sen pazartesi igne olup birlikte olmussun icerde sperm kalmask iyi. Sali aksam birlikte olmussundur 36 saate yakindir oda iyi. Zaten sans bunlarda yuksek. Allah nssip etsin yeterki.kızlar bişey sorucam ben 29 mayısta çatlatma iğnesi oldum,doktor bize cumartesiye kadar birlikte olun diye günleri verdi ama ramazan ve gelen giden dolayısıyla p.tesi salı perşembe oldu sadece birliktelik, cuma ve c.teside olma ihtimalimiz yok köye gidiyoruz. Bu kadarıyla yeyterli olur mu acaba, çatlatma iğnesi olsa da yumurtaların geç çatlaması yada geç döllenme gibi bişey yaşanır mı?
amin inş canım artık hayırlısıyla güzel haberler alalım istiyorum :)Canim zaten doktorlar 24 vr 36 saat sonta iliski dio. Sen pazartesi igne olup birlikte olmussun icerde sperm kalmask iyi. Sali aksam birlikte olmussundur 36 saate yakindir oda iyi. Zaten sans bunlarda yuksek. Allah nssip etsin yeterki.
İnofolic kombi kril yağı ve progestan kullanıyorum canm doktorumu aradım adetliyken gel beklemek istemezsen yaparız çatlatma iğnesi dediHangi ilacı verdi bilmiyorum Ama yumurtalarının büyüyüp büyümediğini bilmeden çatlatma iğnesi vurulmak sağlıklı değil bence. Daha kötü olmasın durumun. Bende da pko var klomen kullandığım halde bu ay yumurtam oluşmadı bu yüzden çatlatma iğnesi vurulmaz sana de olgunlaşmama durumu olabilir. Doktorunla görüş yada başka bi doktora görünüp farklı tedavi dene derim.
İnşallah öyledir benim de akıntım olmuştu çatlatma iğnesinden sonra ama gebeliğim oluşmadı inşallah senin oluşur... çatladı mi çatlamadı mı ben anlayamamıştım.
Adetliyken çatlatma iğnesi mi yapacak?İnofolic kombi kril yağı ve progestan kullanıyorum canm doktorumu aradım adetliyken gel beklemek istemezsen yaparız çatlatma iğnesi dedi
Hayır canım tedaviye başlayacak büyük ihtimalleAdetliyken çatlatma iğnesi mi yapacak?
Hım şimdi anladım ozaman yumurtan gelişince işte çatlatma iğnesini vurur. Bende bugün gittim doktora hiç bi sorun görünmüyo dedi gebelik testi yaptı ama negatif maalasefHayır canım tedaviye başlayacak büyük ihtimalle
Hakkında hayırlısı olsun canım. Benimde yumurtam iğneden önce çatlamışHım şimdi anladım ozaman yumurtan gelişince işte çatlatma iğnesini vurur. Bende bugün gittim doktora hiç bi sorun görünmüyo dedi gebelik testi yaptı ama negatif maalasef(
Adet olunca bende tekrar klomen kullanıp yumurta oluşunca çatlatma iğnesi olacam
HAYIR canm bakacak ona göre benim aslında yumurtlamam oluyor ama tembelleşmiş geç oluyor onun için takip edemiyorum yumurtlama günlerimiAdetliyken çatlatma iğnesi mi yapacak?
Üzülme cnm hayırlısı olsun hakkindaHım şimdi anladım ozaman yumurtan gelişince işte çatlatma iğnesini vurur. Bende bugün gittim doktora hiç bi sorun görünmüyo dedi gebelik testi yaptı ama negatif maalasef(
Adet olunca bende tekrar klomen kullanıp yumurta oluşunca çatlatma iğnesi olacam
İnşallah olmazsın da güzel haberler verirsinBiraz önce kahverenginde akıntı geldi adetimde düzensiz ne zmn olcm onuda bilmiyrumki ona göre bir yorumlayaym. Büyük ihtimalle adet olcmya ins olmm adet
Hala aynı akıntı devam ediyor belim çok ağrıyor bnde yarın gidecm ins olur güzel hbrler alirz diğer arkadslardaİnşallah olmazsın da güzel haberler verirsinbazı arkadaşlar da yârin gidecekti doktora inşallah onların da pozitif olur
Malesef arkadaslardan biri dün gece yarisi adet oldu canim. 5 gun gecikmenin ardindan oldum. Butun gece agladim resmen. Igneden 18 gun sonra oldum cok umutlanmistim ama olmadi. Allah sizlere iyi haberler aldirsin bu ay insallah.İnşallah olmazsın da güzel haberler verirsinbazı arkadaşlar da yârin gidecekti doktora inşallah onların da pozitif olur
Tüh yaa üzüldüm valla. İnyallah gelecek ay olumlu sonuç alırız bide senin rahim filmin çekilmiş miydi?Malesef arkadaslardan biri dün gece yarisi adet oldu canim. 5 gun gecikmenin ardindan oldum. Butun gece agladim resmen. Igneden 18 gun sonra oldum cok umutlanmistim ama olmadi. Allah sizlere iyi haberler aldirsin bu ay insallah.
Sonuç olumsuzDiğer arkadaşlar ne yaptı acaba bugün kan verecek olanlar vardı?
Bi olumsuz haber dahaSonuç olumsuzoldu.
Soğan küru yap hemen hem iceriyi tenizmio hem adet olmani sagliyo. Butun icerisi temizlenir. Sabah akssm yemeklerden once 1 bardak ic. Benm rahim filmimi istemedi dokor. Rahim duvarina kadar herseyim normal ama bugun bisey okudum. Stres rahim duvarini kalinlastirdigi icin yumurta ve sperm birlesse bile tutunamiyomus. Bu ay doktora gitmeyi bile dusunmuyorm canim cok sıkkınTüh yaa üzüldüm valla. İnyallah gelecek ay olumlu sonuç alırız bide senin rahim filmin çekilmiş miydi?
ben hala adet olamadım gebelik de yok doktorum kendiliğinden adet olmanı bekleyelim ilaç vermeyecem dedi belirti bile yok şuan baya gecikecek sanırım bugün 13 gün oldu geçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?