Allah sana bu bebegi i saglikla dogurmayi masip etsin canimSole soyleyim canm benim zaten hamile kalma gibi bi sorunum yoktu cok sukur 3 bebek kaybettim. Rabbim bunu son eylesin insallah 4. Hamileligim. Ilk defa catlama igmesi oldum.indan once esime doktor spermede dna hasari vardir diye bi vitamin verdi.ve ben kan sulandirici igne coaspirin falan kullanmaya basladim.igneti vuruldugumun ertesi gunu ve gun asiri iliski ddi.biz vuruldugum gunden itibaren basladik.ertesi gunu oldu.ve bi kac gun sonra bi daha oldu.yani doktor bize 1 3 5 ddi ama biz 31 i, 1, 4 ,belki 6 olarak denedik.tam gun denk gelmedi bayramdi ve yoldaydik malesef.ama suan hamileyim rabbim sanada nasip etsin indallah saglikli olsun da emin ol zamanin hic bi onemi yok ben 2 senedir cabaliyorum 3 can kaybettim
Amin insallah canm ranbim herkese saglikli birer evlat nasip etsin birazda pskoloji cok onemli kafana cok takma inan hic olmaz ddigin an oluyo sasiriyosun.benim bi arkadasimin hic yumurtasi yoktu dusun adet olmuyodu tup bebek bile yapamiyolardi artik pes ettim istemiyorum ddigi ay hamile kaldigi ogreniyo kendiliginden syan nur topu gibi kizi var uzulme allah herseyin hayirlisini bilirAllah sana bu bebegi i saglikla dogurmayi masip etsin canim
bende 14 unde ignemi oldum canım 29 u benimde adet günüm inşallah bu ay tutunmustur bebislerimizzmerhaba arkadaşlar bende ayın 15.nde çatlatma ığnesi vuruldum.son 3 gundur ıdrar testı yaptım ama hala ıgne etkısı devam edıyor.testte ıkıncı cızgıler mevcut.vucut bu hormonu kac günde atar acaba ? bazı yerlerde 12 gun bazı yerlerde 14 gun yazmışlar.adet gunum 29u.hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın ınsallah.
hayırlı olsun canimm coook sevindimmm Rabbim kucağına almayada nasip etsin inşallah bizim içinde ne olur dua et bol bol hamislerin duası kabul olurmuşMerhaba hanımlar klomen + Çatlatma iğnesinde 14 günüm dündü çift çizgiyi gördüm adetime de şuan 3 gün var dün ki kan sonucum aşağıda . Sizde nasıl iyimi sonuç?
Amin canım benim inşallah dileyen isteyen herkesin karnını kucağını doldursun Rabbimhayırlı olsun canimm coook sevindimmm Rabbim kucağına almayada nasip etsin inşallah bizim içinde ne olur dua et bol bol hamislerin duası kabul olurmuşbu arada kaçıncı klomen kullanimindi ve kaç tane yumurtan olusmustu
Merhaba canim benimde adetim 29u gosteriyor bugun test yaptim sonuc cok silik bi cizgi bende merak icindeyimyada ben oyle giruyorumhayırlı olsun canimm coook sevindimmm Rabbim kucağına almayada nasip etsin inşallah bizim içinde ne olur dua et bol bol hamislerin duası kabul olurmuşbu arada kaçıncı klomen kullanimindi ve kaç tane yumurtan olusmustu
ayyy tüylerim tiken tiken olduuu bende gördüm o çizgiyi benimde 29 unda adet olmam gerekiyor yarin birde ben yapıyım kuzum 2 gün sonra tekrarla testi banada yazz müjdeli haberi mutlaka canımmMerhaba canim benimde adetim 29u gosteriyor bugun test yaptim sonuc cok silik bi cizgi bende merak icindeyimyada ben oyle giruyorum
Insallah canim hayirlisiyla guzel haberleri alalimayyy tüylerim tiken tiken olduuu bende gördüm o çizgiyi benimde 29 unda adet olmam gerekiyor yarin birde ben yapıyım kuzum 2 gün sonra tekrarla testi banada yazz müjdeli haberi mutlaka canımm
Canim ne yaptin test yaptinmiayyy tüylerim tiken tiken olduuu bende gördüm o çizgiyi benimde 29 unda adet olmam gerekiyor yarin birde ben yapıyım kuzum 2 gün sonra tekrarla testi banada yazz müjdeli haberi mutlaka canımm
yok canım yapmadım daha evde değilim sen ne yaptın kan da baktirdin miCanim ne yaptin test yaptinmi
Yok cesaret edemiyorum vallahi beklicem biraz.negatif gormek cok kotu yapiyoryok canım yapmadım daha evde değilim sen ne yaptın kan da baktirdin mi
nedense benim hic ümidim yok ya mayısa kadr olmazsa direk tüp bebek yaptıran bi süreç çok yıprattı beniYok cesaret edemiyorum vallahi beklicem biraz.negatif gormek cok kotu yapiyor
Sen ne zamandir bebek istiyorsun canim.benim 1.5 sene oldu.buda olmazsa rahim filmi cekilicemnedense benim hic ümidim yok ya mayısa kadr olmazsa direk tüp bebek yaptıran bi süreç çok yıprattı beni
ben evlendikten 4 ay sonra hamiş kaldim kalp atimi olmadığı için kürtaj oldum 1 sene olucak ama hala olmadi bu 3. Klomen kullanisim inş Rabbim daha fazla aratmaz canimSen ne zamandir bebek istiyorsun canim.benim 1.5 sene oldu.buda olmazsa rahim filmi cekilicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?