Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sana bu bebegi i saglikla dogurmayi masip etsin canim

Allah sana bu bebegi i saglikla dogurmayi masip etsin canim
Amin insallah canm ranbim herkese saglikli birer evlat nasip etsin birazda pskoloji cok onemli kafana cok takma inan hic olmaz ddigin an oluyo sasiriyosun.benim bi arkadasimin hic yumurtasi yoktu dusun adet olmuyodu tup bebek bile yapamiyolardi artik pes ettim istemiyorum ddigi ay hamile kaldigi ogreniyo kendiliginden syan nur topu gibi kizi var uzulme allah herseyin hayirlisini bilir

merhaba arkadaşlar bende ayın 15.nde çatlatma ığnesi vuruldum.son 3 gundur ıdrar testı yaptım ama hala ıgne etkısı devam edıyor.testte ıkıncı cızgıler mevcut.vucut bu hormonu kac günde atar acaba ? bazı yerlerde 12 gun bazı yerlerde 14 gun yazmışlar.adet gunum 29u.hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın ınsallah.

merhaba . ben de dün çatlatma iğnesi vuruldum ve bugn rahim bölgemde ağrı var. yumurtammı çatlıyor acaba?

Çatladıktan sonra da ağrı devam eder mi?

Bu ay da olmazsam bi dahaki ay düşünüyorum kısmetse. İlk bebişte iğneyle oldu

bende 14 unde ignemi oldum canım 29 u benimde adet günüm inşallah bu ay tutunmustur bebislerimizz

Merhaba hanımlar klomen + Çatlatma iğnesinde 14 günüm dündü çift çizgiyi gördüm adetime de şuan 3 gün var dün ki kan sonucum aşağıda . Sizde nasıl iyimi sonuç?

Eklentiler

• IMG_9794.JPG
    53,7 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba hanımlar klomen + Çatlatma iğnesinde 14 günüm dündü çift çizgiyi gördüm adetime de şuan 3 gün var dün ki kan sonucum aşağıda . Sizde nasıl iyimi sonuç?
hayırlı olsun canimm coook sevindimmm Rabbim kucağına almayada nasip etsin inşallah bizim içinde ne olur dua et bol bol hamislerin duası kabul olurmuş bu arada kaçıncı klomen kullanimindi ve kaç tane yumurtan olusmustu

Amin canım benim inşallah dileyen isteyen herkesin karnını kucağını doldursun Rabbim Dualarımdasın canım dua edeceğim senın için.:) Benım 2 klomen ve çatlatma iğnemdi. 3 yumurtam vardı istenilen boyuttalardı hepside :) Cuma günü gideceğim kese görmeye bakalım kaç kese göreceğiz :)

Kızlar merhaba. Uzun zamandır yokuz buralarda.
Durumum üzerine bilgi vermek istiyorum biraz ben 2.5 aydan fazla gecikmeyle adet oldum. Bu süre zarfında doktorum rahim duvarını inceltir diye söktürücü vermedi. Bende mecbur bekledim.. kayınbabamın rahatsızlığı nedeniyle Siirt'ten niğdeye geldik, burda adet oldum 3. günü burda övülen bir doktora gittik eşimle. Adam en başta doktorumu değişmemi söyledi!!. Bana klomen yerine femara kullanmam gerektiğini söyledi, kilosu olan ve polikistik över hastalarında klomenden çok femara isimli ilacın daha etkili olduğunu söyledi. Femarayo Türkiye'de ilk kullanan 4 doktordan biriymiş kendisi. İnofolic combi kullanıyordum, onun bir etkisi olmadığını boş yere para verdiğimizi söyledi folbiol diye bi folik asit verdi. Perşembe günü rahim filmi çekecek inşallah. Bir de günde iki defa gliforu kullanmamı istedi (ben günde 1tane içiyordum)... doğru tedavi gördüğün sürece hamile kalırsın stres yapma dedi..

Merhaba canim benimde adetim 29u gosteriyor bugun test yaptim sonuc cok silik bi cizgi bende merak icindeyimyada ben oyle giruyorum

Eklentiler

• 20170927_160254-1-1.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba canim benimde adetim 29u gosteriyor bugun test yaptim sonuc cok silik bi cizgi bende merak icindeyimyada ben oyle giruyorum
ayyy tüylerim tiken tiken olduuu bende gördüm o çizgiyi benimde 29 unda adet olmam gerekiyor yarin birde ben yapıyım kuzum 2 gün sonra tekrarla testi banada yazz müjdeli haberi mutlaka canımm

ayyy tüylerim tiken tiken olduuu bende gördüm o çizgiyi benimde 29 unda adet olmam gerekiyor yarin birde ben yapıyım kuzum 2 gün sonra tekrarla testi banada yazz müjdeli haberi mutlaka canımm
Insallah canim hayirlisiyla guzel haberleri alalim

Sen ne zamandir bebek istiyorsun canim.benim 1.5 sene oldu.buda olmazsa rahim filmi cekilicem
ben evlendikten 4 ay sonra hamiş kaldim kalp atimi olmadığı için kürtaj oldum 1 sene olucak ama hala olmadi bu 3. Klomen kullanisim inş Rabbim daha fazla aratmaz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…