Cok sevindim canim senin adina. Aminnnnn inşallah bu ay kavusucaz Allahın izniylebende bugün gittim 18 mm olmuş iğneni vuruldum bu 3. Ayım klomende inşallah bu ay meleklerimize kavusuruz
Canm test yaptim dun gene dayanamayip biraz silik cıkti gene guvenemedim insallah bugun gitcem saat 6 da randevum sabirsizlikla bekliyorum hayirli haberler veririm insallahEsmerhatun naptın gittin mi doktora bende ayın 31inde iğne vuruldum cesaret edipte test yapamıyorum güzel haberlerini bekliyorm
Canm gittim ama ultrasonda goremedik malesef kan verdim inan daha yeni cikabildim hastaneden cok trafik var yarin bellinolcak insallahEsmer hatun naptn canım bi haber varmı
Varsa cikar kesin ignenin etkisi gecmistir yani benimde 18 i adetimO zmn bnde ypsam test çıkar herlde artık varda 16 GN oldu çnkü snn adet ne zaman bnm 19 u
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımCanm gittim ama ultrasonda goremedik malesef kan verdim inan daha yeni cikabildim hastaneden cok trafik var yarin bellinolcak insallah
Insallah canm hayirlisi olsunHayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Yaaa hic bi belirtin yokmuydu kuzum? Silikte olsa bi ihtimal ? Cok uzuldum ya insallah bi daha ki sefere saglicakla ilsun.bakalim bende bekliyorum bugun haber verceklr banada cok bi umudum yok ama yasadigim belirtiler umutlandiriyo iste hayirlisi olsun hepimiz icinTest yaptım negatif inşallah sn güzel haberler veririsn bizede umut olursn
Benimde göğüs uçlarm çok acıyodu başka belirtm yoktu oda adet belirtisi de oluuo ysYaaa hic bi belirtin yokmuydu kuzum? Silikte olsa bi ihtimal ? Cok uzuldum ya insallah bi daha ki sefere saglicakla ilsun.bakalim bende bekliyorum bugun haber verceklr banada cok bi umudum yok ama yasadigim belirtiler umutlandiriyo iste hayirlisi olsun hepimiz icin
Anladim canmBenimde göğüs uçlarm çok acıyodu başka belirtm yoktu oda adet belirtisi de oluuo ys
Neyse sıkma canini belliki bizim bebisler nazli olcak biraz ah bi bilseler ne kadar kiymetliler hic vakit kaybetmeden gelirler de nasip iste.bu ay kismet degilmis demekki vardir bunda da bi hayirSilikte olsa yoktu düz tek çizgi kesin yok yni kısmt dğlmiş 2. Aymdı bu ay ama olmadı
Snn sonuç ne zmn belli olurNeyse sıkma canini belliki bizim bebisler nazli olcak biraz ah bi bilseler ne kadar kiymetliler hic vakit kaybetmeden gelirler de nasip iste.bu ay kismet degilmis demekki vardir bunda da bi hayir
Az once aradim labaratuarda gorunuyo pzrtsiye kalabilir ddiler kizdim bende arayin hizlandirsinlar bugun sonuc almam gerek ddim bekliyorum halaSnn sonuç ne zmn belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?