15 gün diye biliyorum. Unutmuş veya karıştırıyor da olabilirim. ben de çatlatma iğnesi yaptım ama regl tarihimi bekledim ve oldum bence sende bekle inşallah olur bu ayÇatlatma iğnesinden nezaman sonra test yapılmalı kızlar
İnşallah canım beni dua edermisin banada15 gün diye biliyorum. Unutmuş veya karıştırıyor da olabilirim. ben de çatlatma iğnesi yaptım ama regl tarihimi bekledim ve oldum bence sende bekle inşallah olur bu ay
Benim hep belirtim varİnşallah canım beni dua edermisin banadailk catlatma ignem benim belirtilerin varmıydi iğne günü ile 9 gün oldu bana
Ay haklısın inan benimde hep belirtim varBenim hep belirtim varşaka bir yana insan çok isteyince psikolojik olarak belirtiler varmış gibi oluyor ben bir yıldan fazla oldu yaptıralı tam hatırlamıyorum ama kasıklarda ağrı vardı
Bu sabah ki testimde böyleBenim hep belirtim varşaka bir yana insan çok isteyince psikolojik olarak belirtiler varmış gibi oluyor ben bir yıldan fazla oldu yaptıralı tam hatırlamıyorum ama kasıklarda ağrı vardı
İğne de gebelik hormonu var iğne etkisiyle çıkmış olabilir 9.cü gün erken 14.günde net sonuç alırsınız ben 4 defa çatlatma iğnesi oldumBu sabah ki testimde böyle
Evet bende ine etkisine yoruyorum ama dün ki test bu testime göre negatifti acabami dedim işte bir umutİğne de gebelik hormonu var iğne etkisiyle çıkmış olabilir 9.cü gün erken 14.günde net sonuç alırsınız ben 4 defa çatlatma iğnesi oldum
Hiç sabredemiyorum normalde gogsum çok hassalasir yumurtlama sonrası ama sadece bu ay göğüs uclarim açıyor ve etrafındaki halka koyulasmis baya ara sırada kasik ağrısı aniden grip çıkıyor bide aşırı uyku hali var14.15 gün yapmanız daha iyi olur. Bende dün yaptım test sonucum 7.07 çıktı yarın bir daha kan vereceğim
Kaçıncı gün test yaptınız siz14.15 gün yapmanız daha iyi olur. Bende dün yaptım test sonucum 7.07 çıktı yarın bir daha kan vereceğim
14. Gün yaptım bugun 15. Günüm yarın tekrar test vereceğimKaçıncı gün test yaptınız siz
güzel haberler alırsınız umarım dualarım sizinleHiç sabredemiyorum normalde gogsum çok hassalasir yumurtlama sonrası ama sadece bu ay göğüs uclarim açıyor ve etrafındaki halka koyulasmis baya ara sırada kasik ağrısı aniden grip çıkıyor bide aşırı uyku hali var
10 günden sonra çıkan sonuç doğrudur diyorlar öylemi14. Gün yaptım bugun 15. Günüm yarın tekrar test vereceğim
Aminnn inşallah sizde güzel haberler alırsınızgüzel haberler alırsınız umarım dualarım sizinle
Evet 14 günden sonra yapmak en iyisi iğneden dolayı bthcg fazla çıkabiliyormuş10 günden sonra çıkan sonuç doğrudur diyorlar öylemi
Rabbim nasip eder inşallahEvet 14 günden sonra yapmak en iyisi iğneden dolayı bthcg fazla çıkabiliyormuş
İnşallah güzel haberlerini alırız biraz daha bekleAy haklısın inan benimde hep belirtim varara sıra adet olcakmis gibi ağrı göğüslerim agrirdi normalde hiç agrimiyor sadece uçları aciyor ve aşırı halsizlik uyku hali var