çatlatma iğnesinden sonra ne zaman iilişki?

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.273
690
373
Kocaeli
arkadaşlar ben 1 yıılık evliyim, h,ç konunmadık ama cocuğumuz olmuyor dr en son klomen verdi sonra catlatma iğnesi yaptı , 24 saat sonra ilişki dedi sonra da gün aşırı. ama 36 saat sonra çatlıyormuş yumurta, ne zaman yapmalıyız acaba?? bilgisi olan varmı , yardımcı olursanız sevinirim

Bende bugün öğlen vuruldum iğnemi aynı gece ilişki dedi sonraki günde ilişki dedi daha sonraları gün aşırı dedi ve biz iğneden önceki günde birlikte olmuştuk sorun olurmu acaba bide iğneden 3 gün sonra progestan başla dedi günde 3 kez 10 gün kullan dedi felaket ağrım var kasıklarım sanki şişmiş ve sancı yapıyo bugün iğneyi vurulduktan sonra ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı sizce çatladımı yumurtam ? fikrinizi önerinizi yazın lütfen inş olur hepimizinki dua edelim birbirimize Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor benim bitane evladım var ikinciyi istedik olmuyor çok zor bir durum süreç çok zor Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…