- 20 Mart 2025
- 15
- 4
- 1
- 27
test yapacak mısın?Benimde üç gün normal kaldı ama igneninde 16. Gününe girdim bugün
Cesaret edemiyorum kitest yapacak mısın?
canım naptınBende ya çok kararsızım korkuyorum test yapmaya
Bekliyorum sen naptın yaptın mı testcanım naptın
Bugün 16. gün hala bekliyoruxKızlar yapın artık ya
ben galiba yapıcam… merakıma yenik düşüyorumCesaret edemiyorum ki
Hadi bakalım sonucu söyle amaben galiba yapıcam… merakıma yenik düşüyorum
yok bende bekliyorum halaBekliyorum sen naptın yaptın mı test
Ben olacağım hasta galiba ama çok fazla ağrım var büyük ihtimal bir veya iki gün en fazla olurumyok bende bekliyorum hala
benim hala hafif hafif ağrılar var bende olacakmışım gibi hissediyorumBen olacağım hasta galiba ama çok fazla ağrım var büyük ihtimal bir veya iki gün en fazla olurum
Hadi test yapbenim hala hafif hafif ağrılar var bende olacakmışım gibi hissediyorum
hasta olcamHadi test yap
Benimde sancılarım bitti gibi inşallah olmazsın yahasta olcamakşama olurum sancılarım çoğaldı
ben olcam belli inşallah sen olmazsınBenimde sancılarım bitti gibi inşallah olmazsın ya
bence yarın tekrar yap yine çıkarsa kan verirsinKızlar dün çatlama iğnesinin 12. Günüydü aşılamanında 10. Günü test taptım 5-10 dk çizgi görememiştim attım kenara testi bugün çöpe atacakken baktım bu şekilde. Pembe ince bir çizgi yıkadım gitmedi de. Daha önce hiç kuruma çizgisi görmemiştim ben testlerde ne diyorsunuz? Markası avox
Yapıcam canım yani 2 senedir test yapıyorum 1 kere bile kuruma çizgisi görmedim kuruma çizgisiyse de artık diyecek bir şey yok bir de pembe yani çizgibence yarın tekrar yap yine çıkarsa kan verirsin
bende geçen ay çatlatma iğnesinin 13.günü yaptığımda silik çizgi çıkmıştı belirgindi ama sonra regl oldum o yüzden tekrar dene yarın inşallah vardır canımYapıcam canım yani 2 senedir test yapıyorum 1 kere bile kuruma çizgisi görmedim kuruma çizgisiyse de artık diyecek bir şey yok bir de pembe yani çizgiyarın sabah yine yapıcam ama regl olacak gibi de ağrım var döngümün daha 25. Günü :/ anlamadım inan
İnş canım yarın zaten 14. günü çatlatma iğnesinin ama işte bu regl ağrıları beni umutsuzluğa düşürüyor yarın ilk işim sabah test yapmak senin kaçıncı günün?bende geçen ay çatlatma iğnesinin 13.günü yaptığımda silik çizgi çıkmıştı belirgindi ama sonra regl oldum o yüzden tekrar dene yarın inşallah vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?