Çatlatma İğnesinden Sonra Kaçıncı Gün Pozitif Gördünüz?

Kızlar dün çatlama iğnesinin 12. Günüydü aşılamanında 10. Günü test taptım 5-10 dk çizgi görememiştim attım kenara testi bugün çöpe atacakken baktım bu şekilde. Pembe ince bir çizgi yıkadım gitmedi de. Daha önce hiç kuruma çizgisi görmemiştim ben testlerde ne diyorsunuz? Markası avox

Eklentiler

• A8FF9DA4-0C46-4FF7-94DF-40ACC0C0A7E2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 7E4E7D3B-D4EC-4174-BA78-E89FA68A4898.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 10
bence yarın tekrar yap yine çıkarsa kan verirsin

bence yarın tekrar yap yine çıkarsa kan verirsin
Yapıcam canım yani 2 senedir test yapıyorum 1 kere bile kuruma çizgisi görmedim kuruma çizgisiyse de artık diyecek bir şey yok bir de pembe yani çizgi yarın sabah yine yapıcam ama regl olacak gibi de ağrım var döngümün daha 25. Günü :/ anlamadım inan

bende geçen ay çatlatma iğnesinin 13.günü yaptığımda silik çizgi çıkmıştı belirgindi ama sonra regl oldum o yüzden tekrar dene yarın inşallah vardır canım

bende geçen ay çatlatma iğnesinin 13.günü yaptığımda silik çizgi çıkmıştı belirgindi ama sonra regl oldum o yüzden tekrar dene yarın inşallah vardır canım
İnş canım yarın zaten 14. günü çatlatma iğnesinin ama işte bu regl ağrıları beni umutsuzluğa düşürüyor yarın ilk işim sabah test yapmak senin kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…