Gebeliğe Hazırlık catlatma ignesinden sonra ilişki zamanlari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alaaluna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
318
188
103
Arkadaşlar ben 10 aralık pazsrtesi 16.45 de iğne oldum. doktor ilişki için saat vermedi . sali çarşamba cuma cumartesi ilişki dedi. 11 aralık salı 18.00 de 12 aralık çarşamba 18.00 de ilişkiye girdik. ama ben yumurtlamayı kaçırmış giibi hissediyorum. normal mi sizce ilişki zamanlari?

Normal canım iğneden 36 saat sonra diyorlar genelde ama daha erken diyende var zaten yumurta genelde 36 saat kalıyo o yüzden ilişki zamanları doğru gibi inşallah tutunur bebişin

1 sene ye yaklaştı. bu ilk ilaç iğne tedavim ama.. çok ağır geldii bana ilaçlar. Allah herkesin yardımcısı olsun. güya sorun yok ben de de eşim dede ama olmuyo işte.

Arkadaşlar ben 10 aralık pazsrtesi 16.45 de iğne oldum. doktor ilişki için saat vermedi . sali çarşamba cuma cumartesi ilişki dedi. 11 aralık salı 18.00 de 12 aralık çarşamba 18.00 de ilişkiye girdik. ama ben yumurtlamayı kaçırmış giibi hissediyorum. normal mi sizce ilişki zamanlari?
Canım bende 6 Aralık'ta öğlen 12'de vuruldum iğneyi. 7 Aralık akşam 10 da, 8 Aralık akşam ve sonrada gün aşırı devam ediyoruz ilişkiye. Seninki de gayet normal. Kaçırdığını düşünüpte bırakma sakın.

1 sene ye yaklaştı. bu ilk ilaç iğne tedavim ama.. çok ağır geldii bana ilaçlar. Allah herkesin yardımcısı olsun. güya sorun yok ben de de eşim dede ama olmuyo işte.
Evet canım çok hormon var ilaçlarda fiziksel ve ruhsal etkileniyorsun bol bol su iç inşallah başka tedaviye gerek kalmaz

Back