- 6 Şubat 2020
- 181
- 70
- 30
ay valla heyecanlandım inşallah hayırlısıyla vardırBen aşılamanın 16. Günü iğnenin 18. Günü yaptım canım ama bir hafta öncesi de yapsam çıkarmış çünkü 511 geldi hcg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay valla heyecanlandım inşallah hayırlısıyla vardırBen aşılamanın 16. Günü iğnenin 18. Günü yaptım canım ama bir hafta öncesi de yapsam çıkarmış çünkü 511 geldi hcg
canım sen erken gebelik testi al bence geç döllenmedir belkiAynen zaten gordugum kirmizi ince silik cizgi ilk on dakka icinde belirdi ben gordum esim goremedi kardesimde goremedi sanirim gormek istedigim icin gormusumdur belki hayirlisi olsun
İnşallah canım benim yazarsın yapıncaay valla heyecanlandım inşallah hayırlısıyla vardır
korkuyorum hala negatif görürüm diye yapamıcam galiba şimdiİnşallah canım benim yazarsın yapınca
Ne zaman hazırsan canım benim düşün 15. Gündü aşılamanın yapmıyordum eşim zorla aldıkorkuyorum hala negatif görürüm diye yapamıcam galiba şimdi
çok şükür ne güzel olmuş canım senin inşallah benimde olur artık, sen çatlatma iğnesi deneyip de mi aşılama yaptırdın yoksa direk aşılamama mı yapıldı? pcos var mı ?Ne zaman hazırsan canım benim düşün 15. Gündü aşılamanın yapmıyordum eşim zorla aldı
Daha önce iki kere çatlatma iğnesi denemiştim canım olmadı bu sefer çatlatma iğnesi artı aşılama yaptım pcos yok sebepsizdi bizimçok şükür ne güzel olmuş canım senin inşallah benimde olur artık, sen çatlatma iğnesi deneyip de mi aşılama yaptırdın yoksa direk aşılamama mı yapıldı? pcos var mı ?
hayırlısı olsun canım allah bir daha aratmasın inşallah, çok şükür olmuş çok sevindim senin içinDaha önce iki kere çatlatma iğnesi denemiştim canım olmadı bu sefer çatlatma iğnesi artı aşılama yaptım pcos yok sebepsizdi bizim
Sağ ol canım benim senin de güzel haberlerini bekliyorum ama belirti arama olmuyor adet sonrası başlıyorhayırlısı olsun canım allah bir daha aratmasın inşallah, çok şükür olmuş çok sevindim senin için
Canim esime aldiriyorum erken gebelik testini bugun herhangi bi saate yapabilirmiyim yoksa yarini mi beklemeliyimcanım sen erken gebelik testi al bence geç döllenmedir belki
Ben de seninle aynı belirtileri yaşadım 5 haftalık daha çok yeni benim de kasıklarımda ağrı göğüs hassasiyeti vardı başka bir belirti yaşamadım henüzinşallah canım ya 1,5 yıl oldu sürekli tek çizgi görmekten umudum kalmadı, öyle pek bir belirtim de yok açıkçası sadece iğne olduktan 1-2 gün sonra kasık ağrılarım başladı hala da devam ediyor, test yapmaya korkuyorum sanki her an adet olacak mışım gibi. sen kaç aylık hamilesin canım herhangi belirti falan olmuş muydu ?
Adet günü 229,4 dü aşılamadan 2 hafta sonrası işte 14. Gün sonuç buydu bir hafta sonrasında da 4480 çıktıAdet günü değerin kaçtı canım hatırlıyor musun
Anladım canım sağlıkla doğssun inş benim de adet 1 gün geçince 520 fazla gibi gelmişti ama normal sanırımAdet günü 229,4 dü aşılamadan 2 hafta sonrası işte 14. Gün sonuç buydu bir hafta sonrasında da 4480 çıktı
Amin canım hepimizin sağlıkla gelsin yok normal olduğunu düşünüyorum doktor zaten yine kan ister güzel güzel yükseliyordurAnladım canım sağlıkla doğssun inş benim de adet 1 gün geçince 520 fazla gibi gelmişti ama normal sanırım
Doktora gitmedim canım daha iki günde bir test yaparım 1.5 yıldır araştırıyorum uzman olduk :) kese görünecek düzeye geldiğinde doktora görünceğimAmin canım hepimizin sağlıkla gelsin yok normal olduğunu düşünüyorum doktor zaten yine kan ister güzel güzel yükseliyordur
canım istediğin saatte yapabiliyosun onu, naptın yaptın mı sonuç ne ?Canim esime aldiriyorum erken gebelik testini bugun herhangi bi saate yapabilirmiyim yoksa yarini mi beklemelica
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gerçekten inanılmaz sevindimBen de seninle aynı belirtileri yaşadım 5 haftalık daha çok yeni benim de kasıklarımda ağrı göğüs hassasiyeti vardı başka bir belirti yaşamadım henüz
Sağol canım Allah hepimizin bebişini sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallahallahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gerçekten inanılmaz sevindim
Hayırlısı olsun canım iyi bir doktor da araştırıp bulmak lazım.. Ben ms hastası olduğum için dokuz eylülde nöroloji doktorum o yüzden kadın doğum doktoru da ordan olsun istedim en azından herhangi bir durum yaşanacak olursa birbirleriyle irtibatta olurlar diye.. Çoğu insan özel tercih ediyor ama bence devlet hastanelerinde de bu konuda çok iyi doktorlar var özellikle araştırma hastanesi olanlarda.Doktora gitmedim canım daha iki günde bir test yaparım 1.5 yıldır araştırıyorum uzman olduk :) kese görünecek düzeye geldiğinde doktora görünceğim
Devlet hastanelerinin testleri de daha güvenilir canımm öyle diyorlar benim özelde fsh 13 çıkmıştı mesela devlette 9 doğru olan devlettiHayırlısı olsun canım iyi bir doktor da araştırıp bulmak lazım.. Ben ms hastası olduğum için dokuz eylülde nöroloji doktorum o yüzden kadın doğum doktoru da ordan olsun istedim en azından herhangi bir durum yaşanacak olursa birbirleriyle irtibatta olurlar diye.. Çoğu insan özel tercih ediyor ama bence devlet hastanelerinde de bu konuda çok iyi doktorlar var özellikle araştırma hastanesi olanlarda.