- 19 Mayıs 2020
- 522
- 301
Sizin sonucunuz ne çıktıpazartesi kan da baktırcam ayy bilemedim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sonucunuz ne çıktıpazartesi kan da baktırcam ayy bilemedim valla
Kesin hamilesinz yerleşme kanaması olmuştur benimde bugün 12.gün ama aşırı silik çıktı ben iğne etkisinden diye düşünüyorum benimkiniBenim bugün iğne olalı 15 inci gün 11 ci gün ilk leke geldi gene ara ara gelmeye devam ediyor bugün test yaptım silik şekilde çizgi çıktı ama emin olamıyorum testi tekrarlamayı düşünüyorum.
Bence degil bende ilk catlatma igne sonrasi o şekilde önce kahve sonra siyah renkte adet oldum yerleşme kanaması açık renk olur iğneden dolayı siyah kanama olmus benceKesin hamilesinz yerleşme kanaması olmuştur benimde bugün 12.gün ama aşırı silik çıktı ben iğne etkisinden diye düşünüyorum benimkini
15.günde iğne etkisiyle çift çıkması biraz uzun sürmüş olmuyor mu sizinde mi 15.gğn pozitif çıktı lekelnme oldktan sonra birde siyah kanama olmuş dememiş kiBenim bugün igne oldugum günle beraber 13.gunum evde test yaptım silik cikti pazartesi kan vercem bakalim hayirlisi igne etkisidir die umutlanmak istemiyorum
merhaba canım, doktor reçetesiyle alınıyor, yumurtaları geliştirip çatlatıyorlar ve ilişki öneriyorlar 36-48 saatlerinde.Merhaba çatlatma iğneleri doktordan reçeteli mi alıyorsunuz yoksa gördüğünüz bir tedavi mi var? (aşılama tüp bebek gibi)
Ben de aşılama yaptırdım 12. gün kan vermiştim zaten direkt çıkmıştı 10. gün de idrar testinde silik çizgi görmüştüm. Aslında kan vermeniz gün 14. gün de tamamen belli oluyor çünkü.. Hayırlısı olsun inşallah tutmuşturbende 15 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. gün oldu daha yeni okuyorum burada yazılanları. test için adet tarihimi bekliyordum ama burada erken yapıp sonuç alanlar olmuş sizce erken değil mi beklemeli miyim yoksa test yapmalı mıyım ? kafam çok karıştı, doktorum herhangi bişey söylemedi sadece eğer olmazsa zayıflayıp öyle gel dedi pcos um diaformin kullanıyorum hala
inşallah canım ya 1,5 yıl oldu sürekli tek çizgi görmekten umudum kalmadı, öyle pek bir belirtim de yok açıkçası sadece iğne olduktan 1-2 gün sonra kasık ağrılarım başladı hala da devam ediyor, test yapmaya korkuyorum sanki her an adet olacak mışım gibi. sen kaç aylık hamilesin canım herhangi belirti falan olmuş muydu ?Ben de aşılama yaptırdım 12. gün kan vermiştim zaten direkt çıkmıştı 10. gün de idrar testinde silik çizgi görmüştüm. Aslında kan vermeniz gün 14. gün de tamamen belli oluyor çünkü.. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur
Adet günü değerin kaçtı canım hatırlıyor musunBen de aşılama yaptırdım 12. gün kan vermiştim zaten direkt çıkmıştı 10. gün de idrar testinde silik çizgi görmüştüm. Aslında kan vermeniz gün 14. gün de tamamen belli oluyor çünkü.. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur
Adet geçmeden belirti olmaz canım benim bir gün geçti ve başladıinşallah canım ya 1,5 yıl oldu sürekli tek çizgi görmekten umudum kalmadı, öyle pek bir belirtim de yok açıkçası sadece iğne olduktan 1-2 gün sonra kasık ağrılarım başladı hala da devam ediyor, test yapmaya korkuyorum sanki her an adet olacak mışım gibi. sen kaç aylık hamilesin canım herhangi belirti falan olmuş muydu ?
erken gebelik testi mi yaptın peki canım sen, normal olan da çıkar mı şimdi yapsam ?Adet geçmeden belirti olmaz canım benim bir gün geçti ve başladı
canım ben pek bişey göremedim ama belki çekimdendir yarın sabah tekrar yap istersenSelam kizlar bende 16 temmuzda ovitrelle vurundum femara kullanmistim bugun 12.gunu cok silik birsey gordum sizde bakarmisiniz on dakka icinde birsey gordum
Haklisin ilk defa igneden sonra 12.gunu birsey gordum cok heyecanlandim bir iki saat sonra daha da belirginlesti umut iste tsk ederimcanım ben pek bişey göremedim ama belki çekimdendir yarın sabah tekrar yap istersen
sen de biliyorsundur canım ilk 5-10 dakika sonrasındakini doğru kabul etmiyorlar ama daha garanti olması için erken gebelik testi yap istersenHaklisin ilk defa igneden sonra 12.gunu birsey gordum cok heyecanlandim bir iki saat sonra daha da belirginlesti umut iste tsk ederim
Ben aşılamanın 16. Günü iğnenin 18. Günü yaptım canım ama bir hafta öncesi de yapsam çıkarmış çünkü 511 geldi hcgerken gebelik testi mi yaptın peki canım sen, normal olan da çıkar mı şimdi yapsam ?
Aynen zaten gordugum kirmizi ince silik cizgi ilk on dakka icinde belirdi ben gordum esim goremedi kardesimde goremedi sanirim gormek istedigim icin gormusumdur belki hayirlisi olsunsen de biliyorsundur canım ilk 5-10 dakika sonrasındakini doğru kabul etmiyorlar ama daha garanti olması için erken gebelik testi yap istersen