• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test???

Sen kesin hamilesin Canım umut vermek istemem ama bence sen hamilesin kan testine git değerin geçen değerden biraz daha bile yüksekse hamilesin demek çünkü sürekli artan bir hormon bu

Canım orda görünen en koyu test iğnenin 12. günüydü o gün acilde kan erdim 29.87 çıkmıştı. dün kendi doktorumda tekrar test yaptırdım 46 çıktı. kendi doktorum takip etmek için çarşamba testi tekrarlayalım dedi. İnşallah artmaya devam eder canım. İnşallah sana ve isteyen herkese nasip olurr tez zamanda

Canım orda görünen en koyu test iğnenin 12. günüydü pazar günü. o gün acilde kan verdim 29.87 çıkmıştı. dün 13.günde kendi doktorumda tekrar test yaptırdım bir günde artmış 46 çıktı. kendi doktorum takip etmek için çarşamba testi tekrarlayalım dedi. İnşallah artmaya devam eder canım. İnşallah sana ve isteyen herkese nasip olurr tez zamanda DlnA DlnA

Canım orda görünen en koyu test iğnenin 12. günüydü pazar günü. o gün acilde kan verdim 29.87 çıkmıştı. dün 13.günde kendi doktorumda tekrar test yaptırdım bir günde artmış 46 çıktı. kendi doktorum takip etmek için çarşamba testi tekrarlayalım dedi. İnşallah artmaya devam eder canım. İnşallah sana ve isteyen herkese nasip olurr tez zamanda DlnA DlnA
Amin canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız ama ben senden eminim canım Allah'ın izniyle sen hamilesin

kızlar selam. bende bugun sonuclarımı doktoruma götürdüm. pkolusun dedi. çok yuksek değil degerlerin gebe kalabılırsın dedi ama ben bebek istyorum diyince adet olunca gel ilaç yazıcaz çatlama iğnesi yapıcaz dedi. nası oluyor? Önce ilaç mı kullanıyoruz ne kadar kullanıyoruz. yardımcı olur musunuz ? süreç konusunda ?

kızlar selam. bende bugun sonuclarımı doktoruma götürdüm. pkolusun dedi. çok yuksek değil degerlerin gebe kalabılırsın dedi ama ben bebek istyorum diyince adet olunca gel ilaç yazıcaz çatlama iğnesi yapıcaz dedi. nası oluyor? Önce ilaç mı kullanıyoruz ne kadar kullanıyoruz. yardımcı olur musunuz ? süreç konusunda ?
Öncelikle regliyken doktoruna gidiyorsun 3. Veya 5. Günü ilaca başlıyorsun bu durum doktora göre değişiyor bazı doktorlar 3. Günde başlatıyor ilacı bazıları 5 de ama çok önemi yok merak etme. Klomen adında bir ilaç veriyor ilacın amacı yumurtalıklarını uyarmak ve yumurta oluşumunu sağlamak yani büyümesine yardımcı oluyor dozunu doktorun seni ettiği muayne sayesinde söylüyor sonrasında yumurta takibi yapıyor seni sık sık çağırıyor 14. Gününde çatlatma iğnesi veriyor bu iğneyi olduktan bir veya iki gün sonra sana ilişki günlerini söylüyor o günlerde ilişkide bulanacaksın. İlişkiden sonra yataktan kalkma mutlaka sırt üstü yat ve hemen arkasından duşa girme bu çok yanlışmış ne kadar hemen abdest almak istesekte doktor kesinlikle kalkılmıcak sabaha kadar sırt üstü yat diyor. İğneden 14 gün sonra ilk idrarla sabah evde idrar testi yapacaksın hamileysen zaten solukta olsa ikinci çizgi çıkıyor ve sonra kan vermeye gidiyorsun. Süreç böyle Canım can sıkacak birşey yok merak etme. Sadece doktorunun alanı önemli her kadın doğumcu Bebek sahibi olabilmene yardım eden kişi değil infertilite doktoru olmalı alanı bu olmalı bunun önemi şöyle ben 6 aydır çocuk istiyorum ilk 2 ay olmadı kendiliğinden olmaz dediler bende doktora Gittim sana anlattığım döneme girdim 3 ay bu şekilde uğraştım ama doktor hatası yüzündenmiş ne kadar yumurtaların büyümesini ve çatlamasını sağlasa da rahim duvarım ince olduğu için Bebek Oraya tutanamıyormuş tabi ben doktor hatası yüzünden 3 ay umutlandım sonra iyi bir doktora gittim ve bu rahim duvarıyla olmaz bu iş rahim duvarın için ilaç vericem ve sen hamile kalacaksın sonra çünkü senin başka sıkıntın yok dedi yani Canım doktorun önemli benim anlattığım dışında Başka yanlış tedavilerde oluyor ortada hiç birşey yokken para için tüp bebek diyenler filan hepsi yalan yani. Zor bir durum yok Bebek sahibi olabilmen için gerekli doğru doktoru bulursan herkes ilk ayda hamile kalıyor. Allhın izniyle olur inşallah

Öncelikle regliyken doktoruna gidiyorsun 3. Veya 5. Günü ilaca başlıyorsun bu durum doktora göre değişiyor bazı doktorlar 3. Günde başlatıyor ilacı bazıları 5 de ama çok önemi yok merak etme. Klomen adında bir ilaç veriyor ilacın amacı yumurtalıklarını uyarmak ve yumurta oluşumunu sağlamak yani büyümesine yardımcı oluyor dozunu doktorun seni ettiği muayne sayesinde söylüyor sonrasında yumurta takibi yapıyor seni sık sık çağırıyor 14. Gününde çatlatma iğnesi veriyor bu iğneyi olduktan bir veya iki gün sonra sana ilişki günlerini söylüyor o günlerde ilişkide bulanacaksın. İlişkiden sonra yataktan kalkma mutlaka sırt üstü yat ve hemen arkasından duşa girme bu çok yanlışmış ne kadar hemen abdest almak istesekte doktor kesinlikle kalkılmıcak sabaha kadar sırt üstü yat diyor. İğneden 14 gün sonra ilk idrarla sabah evde idrar testi yapacaksın hamileysen zaten solukta olsa ikinci çizgi çıkıyor ve sonra kan vermeye gidiyorsun. Süreç böyle Canım can sıkacak birşey yok merak etme. Sadece doktorunun alanı önemli her kadın doğumcu Bebek sahibi olabilmene yardım eden kişi değil infertilite doktoru olmalı alanı bu olmalı bunun önemi şöyle ben 6 aydır çocuk istiyorum ilk 2 ay olmadı kendiliğinden olmaz dediler bende doktora Gittim sana anlattığım döneme girdim 3 ay bu şekilde uğraştım ama doktor hatası yüzündenmiş ne kadar yumurtaların büyümesini ve çatlamasını sağlasa da rahim duvarım ince olduğu için Bebek Oraya tutanamıyormuş tabi ben doktor hatası yüzünden 3 ay umutlandım sonra iyi bir doktora gittim ve bu rahim duvarıyla olmaz bu iş rahim duvarın için ilaç vericem ve sen hamile kalacaksın sonra çünkü senin başka sıkıntın yok dedi yani Canım doktorun önemli benim anlattığım dışında Başka yanlış tedavilerde oluyor ortada hiç birşey yokken para için tüp bebek diyenler filan hepsi yalan yani. Zor bir durum yok Bebek sahibi olabilmen için gerekli doğru doktoru bulursan herkes ilk ayda hamile kalıyor. Allhın izniyle olur inşallah

Çok sağol canım ya

Evet ama benim çok ciddi bir durum da değildi pko yani kendim ilaçsız adet filan görüyordum pko çok etkilenmedim ben hiç bir zaman rahim duvarım inceydi sadece onun kalınlaşmasını sağlayınca hemen hamile kaldım

Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. bende hamileyim. geçen çarşamba kesinlesti, 4 hafta 4 günlük bugün :) Çok şükür bu günleri de gördük. bende hamilelik takvimi eklemek istiyorum imza alanına ama yapamıyorum canım nasıl yapılıyor? yarımcı olur musun?

merhabalar istanbuldamı yaşıyosunuz hangi doktora gittiniz acaba?

merhabalar istanbuldamı yaşıyosunuz hangi doktora gittiniz acaba?
İstanbul Bakırköy'e de kendi muayenehanesi var cumhuriyet meydanın orda adı serhat sakız kim gittiyse hamile kaldı inşallah darısı başına

İstanbul Bakırköy'e de kendi muayenehanesi var cumhuriyet meydanın orda adı serhat sakız kim gittiyse hamile kaldı inşallah darısı başına

çok teşekkürler cevabınız için benimde gittiğim doktor için aynı şeyleri söylüyolar inşallah besile olsun banada. sizde bana dua edermisiniz lütfen

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 17. günü. Doktor günün geçince test yaptır dedi. Pcos olduğu için bende adetler düzensizdi. '8 günde bir adet olan birini baz alırsam 2 gün geçmiş oluyor. Fakat pco olduğumdan günün geçip geçmediğini anlayamadım. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız? Ben bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı planlıyorum.

Merhaba feron. Senin bu yazdiklarin bana da umut isigi oldu. Muhtemelen bebegin buyumustur bile. Allah saglikli omurler versin. Ozelden yazabilirmisin canim bir kac sey sormak istiyorum. Valahi cok dua ederim :)

Arkadaşlar merhaba;
Daha önce paylaşmıştım 5 ay kadar önce 5 bçk haftalıkken düşük yaptım ve bu arada doktorum 2 ay sonrasından itibaren korunma önermedi ve içinde bulunduğumuz ay merional kullandım. Sağ yumurtam 20 mm civarı olmuştu. 13 ekim sabahı çatlatma iğnesi oldum ve 12. ve 36. Saatler ilişkide bulunduk.Yani daha iğne yaptıralı 10 gün oldu. Ne zmn test yapda sağlıklı sonuç alırım. Öyle bişey ki Allahım aratmasın. Her ay hayal kırıklığı. Son gittiğim doktor pko var dedi bi de. Ama her ay hastalanıyorum 4 er gün atsa da. Daha hastalanmama 12 gün var. Ne yapmalıyım? Ne dersiniz? Sizin deneyimleriniz çok kıymetli benim için.

Back