• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test???

Feron

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
566
255
103
Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 17. günü. Doktor günün geçince test yaptır dedi. Pcos olduğu için bende adetler düzensizdi. '8 günde bir adet olan birini baz alırsam 2 gün geçmiş oluyor. Fakat pco olduğumdan günün geçip geçmediğini anlayamadım. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız? Ben bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı planlıyorum.

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 17. günü. Doktor günün geçince test yaptır dedi. Pcos olduğu için bende adetler düzensizdi. '8 günde bir adet olan birini baz alırsam 2 gün geçmiş oluyor. Fakat pco olduğumdan günün geçip geçmediğini anlayamadım. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız? Ben bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırmayı planlıyorum.
Tatlim senin tedavi ise yaramis sanirim:)

Aynen ama o zaman hiç kimse bana bir cevap yazmadı :-(

O zaman kimse yazmamış sana umarım sen bize yazarsın. Bende çatlatma iğnesi oldum şuan 11. Günüm idrar yaptım yine negatif yine :( bende pco olduğumdan bilmiyorum bilgi verebilirmisin? Ne zaman baktırdın belirtilerin nelerdi? Ne olur biraz anlat

adetim geçtikten 2 gün sonra idrar testinde pozitif çıktı, ertesi gün kanda çıktı. ben de pco olduğumdan günler belirsizdi ama önceden düzenli oluyordum 28-30 gün döngüsü geçince testte çıktı 11 gün erken oluyor biraz. En az 15 gün beklemelisin.

Belirti olarak göğüslerim büyümüş gibi hissediyordum, çok duygusallaşmıştım, hamile kaldım gibi hissettim tabi eşim psikolojik olabilir diyordu ama ben karnımda bir dolgunluk hissediyordum ve aynı adet belirtileri gibi karnım bacaklarım ve belim ağrıyordu. göğüs uçlarım koyulaştı ve büyüdü.

Mide bulantısı baş dönmesi ancak 5. haftadan sonra başlıyor inşallah hayırlı haberler alırsın.

Mide bulantısı baş dönmesi ancak 5. haftadan sonra başlıyor inşallah hayırlı haberler alırsın.
Çok teşekkür ederim yazdıkların içinde benim bu gün 12. Gün nerdeyse hergün idrar yapıyorum ama yok yani çıkmıyor Ama anlattığın bütün belirtiler var karnım belin ağrıyor çok duysalım göğüs uçların koyulaştı ve büyüdü karnım Regl olucak gibi ağrıyor yani hepsi var ama çıkan birşey yok ya gerçekten psikolojik ya da benimki geç çıkacak bilmiyorum ama üzülüyorum çok. Ayrıca yazdıkların için ve ilgilendiğin için teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al inşallah

Benim 17. gün falandı test yaptığımda idrarda geç çıkar sen bir kaç gün sonra kan testi ver orda belli olur

Benim 17. gün falandı test yaptığımda idrarda geç çıkar sen bir kaç gün sonra kan testi ver orda belli olur
Sende klomenden veya iğneden dolayı adet gecikmesi yaşanmışmıydı Canım hiç? 17. Günüm idrar negatif silik dahi çıkmıyor ve dünden beri sanki adet oldum olucam gece yatmadan dedim kendime sabah kalktığımda kesin adet başlamış olur fakat o da yok gebelikte yok acaba adet geçilmesi yapar mı bu ilaçlar

Yapabilir ama kan testi ver bence en sağlıklı o olur.. idrarda geç çıkıyor geç döllenme olduysa

hayırlısı olsun mutlaka uygun zaman gelecektir.

Merhaba konu sahibi hamile kalmana çok sevindim umut oldun bana inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Ben 18 Mart öğlen 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Bu bende pkoluyum sence nezaman test yapayım ayın kaçında

Çok teşekkür ederim yazdıkların içinde benim bu gün 12. Gün nerdeyse hergün idrar yapıyorum ama yok yani çıkmıyor Ama anlattığın bütün belirtiler var karnım belin ağrıyor çok duysalım göğüs uçların koyulaştı ve büyüdü karnım Regl olucak gibi ağrıyor yani hepsi var ama çıkan birşey yok ya gerçekten psikolojik ya da benimki geç çıkacak bilmiyorum ama üzülüyorum çok. Ayrıca yazdıkların için ve ilgilendiğin için teşekkür ederim. Sende sağlıkla kucağına al inşallah

Canm son durumun nedir inşallah bebeğin seninledir. birşey sormak istiyorum sana. 12. gün negatif çıktığını yazmışsın. önceki günlerde test yaptın mı iğnenin etkisi sende kaç güne geçmişti? benim bugün 9. günüm hala iğnenin etkisiyle 2.çizgi çıkıyor. normal mi yoksa şüphelenmeli miyim?

Canm son durumun nedir inşallah bebeğin seninledir. birşey sormak istiyorum sana. 12. gün negatif çıktığını yazmışsın. önceki günlerde test yaptın mı iğnenin etkisi sende kaç güne geçmişti? benim bugün 9. günüm hala iğnenin etkisiyle 2.çizgi çıkıyor. normal mi yoksa şüphelenmeli miyim?
Çok erken bakmışsın Canım en erken 14. Günü bak bende çok acele ettim ama iğnenin etkisi oluyor 7 ve 9. Günlerde bende pozitif çıkmıştı ama 12 den sonra hep negatif o yüzden 14. Gün bakmak en iyisi. Umarım olur Can'ım. Ben geçen ay tedaviye başladım rahim duvarım çok niceymiş onun dışında hiç bir problem yok dedi bir ilaç kullandım bir ay boyunca rahmi gebeliğe hazırlaya bilmek için Regl olunca doktora gideceğim iğne verecek bu ay kesin kalırsın dedi ama kısmet. Benim önümüzdeki ay sonu anca belli olur temmuz sonu gibi çünkü daha regly bile olmadım

Çok erken bakmışsın Canım en erken 14. Günü bak bende çok acele ettim ama iğnenin etkisi oluyor 7 ve 9. Günlerde bende pozitif çıkmıştı ama 12 den sonra hep negatif o yüzden 14. Gün bakmak en iyisi. Umarım olur Can'ım. Ben geçen ay tedaviye başladım rahim duvarım çok niceymiş onun dışında hiç bir problem yok dedi bir ilaç kullandım bir ay boyunca rahmi gebeliğe hazırlaya bilmek için Regl olunca doktora gideceğim iğne verecek bu ay kesin kalırsın dedi ama kısmet. Benim önümüzdeki ay sonu anca belli olur temmuz sonu gibi çünkü daha regly bile olmadım
merhaba canım. dün 12. günümdü dayanamayıp acilde kan verdim çünkü test baya koyu geldi gözüme. test sonucu 29.87 çıktı doktor ilacın etkisi olabilir ümitlenme tekrar bakalım 2 gün sonra dedi. bu sabah kendi doktoruma gittim yeniden kan verdim muayeneye öğleden sonra gideceğim. İnşallah bebek vardır. Rahim duvarı inceliği için hangi ilacı verdi doktorun canım faydası oldu mu? inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

bak canım test bu

Eklentiler

• 13346487_10154236491206310_2790780714018948523_n.jpg
    13346487_10154236491206310_2790780714018948523_n.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 2.561
  • test 12.jpg
    test 12.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 2.876
Back