ÇATLATMA İĞNESİNDEN KAÇ GÜN SONRA HAMİLELİK TESTİ YAPMALIYIM?

Testte bisi cikmadi ne yapmaliyim peki
16. Günde idrar testinde çıkardı bence o zaman adetini bekle. Benim çatlatma iğnesi sonrası 18. Günde adet olmuştum hamile olsan silik de olsa çıkardı ama en kesin sonuç adetini beklemek ya da kan testi doktorun ne önerdiyse onu yapabilirsin

16. Günde idrar testinde çıkardı bence o zaman adetini bekle. Benim çatlatma iğnesi sonrası 18. Günde adet olmuştum hamile olsan silik de olsa çıkardı ama en kesin sonuç adetini beklemek ya da kan testi doktorun ne önerdiyse onu yapabilirsin
Hala adet olmadim yarin uc gun gecikmis olucak korkuyorum doktora gitmeye bisi cikmazsa

Dun gece acile gittim ateslendim adetim iki gun gecmisti gebelik testi yapildi ama negatif cikti simdi ne olcak ki ne yapmam lazim peki
Geç döllenme olabilir yada adet gelmiyorsa kist oluşmuşta olabilir öyle okumuştum inşallah bebek oluşur hayırlısı

Hala tam olarak hasta olmadim dun kahve rengi lekelenmeler geldi sorun en acaba anlamadim ya

Arkadaslar 5 ocakta catlama ignesi oldum adetim gecikti ama sonrasinda oldum doktora gittim iyiye gidiyor dedi bana klomen verdi bugun basladim 11 subatta kontrole gidicem sizce hamile kalirmiyim

Arkadaslar 5 ocakta catlama ignesi oldum adetim gecikti ama sonrasinda oldum doktora gittim iyiye gidiyor dedi bana klomen verdi bugun basladim 11 subatta kontrole gidicem sizce hamile kalirmiyim
Merhaba bende çatlama iğnesi yaptırdım 25 Mart'ta beklemedeyim siz hamile kalabildinizmi

Kizlar merhaba bende 21 martta catlama ignesi oldum bugun 14. gun az once dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Doktorum yarin icin test yap demisti halbuki ama yinede cikardi heralde.. Bide ben progesteron kullaniyorum oda gecikme yapiyor ve bu durumda adette olamiyorum yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam sonra pazartesi gunu doktorumu ararim artik hayirlisi

Back
X