ÇATLATMA İĞNESİNDEN KAÇ GÜN SONRA HAMİLELİK TESTİ YAPMALIYIM?

hamile_olmak

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
76
82
18
Merhaba arkadaşlar,

ben erkek bebek sahibi olabilmek için klomen kullandım,ve gecen hafta carsamba çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra ilişki oldu.
sizce testi ne zaman yapmalıyım?

Benim de çatlama iğnesinden sonraki 15.günün bugün idrar testi yapsam doğru sonuç çıkar mi acaba

ERKKKEEKKK istiyorsun demek. Ben boyle insanlara sasıyorumm arkadas. Ben 13 aydır bekliyorum tek istediğim bebegimin saglıklı olması. Erkekmiş kızmış hiç farketmez diye düşünürken burda birisi ısmarlama bebek sahibi olmak istiyor. Allah'ım aklımı koru Yarabbımm.

Arkadaşlar merhaba. Çatlama iğnesi olalı 11 gün oldu. Test ysptım negatif. Moralim bozulfu ama ne yapmalıyım. Kan versem mi

Cevapladığın için teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim çatlatma iğnesinin 12. Günü idi ve negatif. Adet olup tekrar gideceğim doktora
merhaba canim sanirim hamileymissiniz. bende catlatma ignesi oldum bugun 12
günüm. idrar testinde negatif cikti. siz gene catlama ignesi deneyerek mi hamile kaldiniz Rabbim banada nasip eder insallah
sizde saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah

merhaba canim sanirim hamileymissiniz. bende catlatma ignesi oldum bugun 12
günüm. idrar testinde negatif cikti. siz gene catlama ignesi deneyerek mi hamile kaldiniz Rabbim banada nasip eder insallah
sizde saglikla alin bebisinizi kucaginiza insallah
yaa bende yaltiedim,kan testi de yptirdm bebek var gorunuo

Mrb ben 3 ocak catlama ignesi oldum 36 saat sonra iliski oldu 16.gundeyim acaba hamilemiyim belim cok agriyor ama ne yapmaliyim

Back
X