Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi kadar bekleyin bende 27-28 subatti günüm 1 Mart'ta pozitif gördüm rabbim nasip etsin bütün bekleyenlere ecmainBu arada bat 1 ağustos
Canım ne durumdasın var mı gelişmeBende 17.gunum igne sonrasi hala olamadim adet kanda negatif idi zaten 15.gunde bugunde evde yaptim yine negatif hayirlisi
Hadi yaTatlim saat 12 gibi oldum bugun pazartesi güne sulwymaniye kadi doğum infertite bolume randevu aldım hormon testleri vericem bakalim neden tutmuyor yumurta oliyo catlatma yapılıyor gebelik oluşmuyor neden
Bende regl günümde oldum canımCok sagol canim
Ben gitmedim canım. Zaten 3 aya kadar klomenin de iğnenin de etkisinin olumlu anlamda sürdüğünü biliyorum. Artı rahim filmi fe çektirmiştim onun da olumlu etkisi oluyorGittim dün famera estrofem coraspirin verdi başladım
Aynen bu ay beklemedeyim@zara21 bu ay birlikte bekleyelim sen ben Znpsrczeynep
Canımmmmm nasılsınGittim dün famera estrofem coraspirin verdi başladım
Aaaa yumurta takibi mi yaptırdın da öğrendinMalesef canim soldan yumurtlama olmus bu ay ve soldan olan yumurtam gelişmeden sönüyor 13mm de kaldı büyümedi adet tarihimi beklocem yine