Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra silik çift çizgi

L3ylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
49
21
3
36
Merhaba hanımlar ovitrelle çatlatma iğnesi 2 Ocak tarihinde yapmıştım 4 Ocak tarihinde yumurta toplama işlemi oldu 9 Ocak tarihinde 5.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 18 Ocak 9.gün iki defa idrar testi yaptım biri sabahleyin 10 da biride gece 12 de iki testte 2 dk içinde silik çift çizgi oldu hemen ümitlenmek istemiyorum ama sizce pozitif mi Sabahleyin kan testi vermeye gideceğiz

Eklentiler

• 1000032550.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 17
Bende 16da kaybolmustu canim
En iyisi kan testi vermek

Gecen 10. gün negative döndü 14.günde döndü bikerede 16. günde döndü hamileyim sandim kan verdim cikmadi

Nasıl yani 4 ay adet olmayıp sonra mı oldunuz farklı bir sebep mi vardı doktorlar bişey dedi mi ilk defa duyuyorum merak ettim özel değilse
Canim sen neden anlamiyorsun? Anlasamadik senle 7-8 kere igne vuruldum ben bazilari erken kayboldu bazilari 15-16 günde kayboldu. 16. gün negativ oldu 20. gün regl oldum bende pco var bana yaramadi o igneler insallah sana yarar

Ben çatlatma iğnesinin etkisinin bu kadar uzun süreceğini düşünmüyorum benimde transferden sonra 8. Gün silik çıkmıştı şuan 21 haftalık hamileyim rabbim inşallah emeklerimizin karşılığında kucağımıza da almayı nasip eder

İnşallah canım Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sende sağlıcakla al kucağına bebişini bugün kan testine gidicez bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…