Canım etkisi bu kadarcık kalmış demek ki bazen biraz da olsa kalabiliyo. Ben 11.gün kan veriyorum 2 aydır sonuç 0.0. Benden çabuk geçiyo iğnenin etkisi.Kızlarrrr lütfen yardımcı olun bütün çatlatma iğnesinden sonra 12.gün üç gündür idrar testi yaptım ve silik bir şekilde çıktı bugün de çok silik hayali çıktı ama gelin görün ki kan testi yaptırdım ve 2.2 çıktı çatlatma iğnesinden de olsa biraz yüksek çıkması gerekmez mi bir de kanda negatif peki o hassas olmayan 5 liralık testte neden sizce beliriyo var mi böyle olup kan değeri yükselen hamile olan bana umut ışığı olabilecek ??
Senin 11.gün ve sonrasında idrarda çıkıyo muydu canımCanım etkisi bu kadarcık kalmış demek ki bazen biraz da olsa kalabiliyo. Ben 11.gün kan veriyorum 2 aydır sonuç 0.0. Benden çabuk geçiyo iğnenin etkisi.
Bat ne zaman canımKızlarrrr lütfen yardımcı olun bugün çatlatma iğnesinden sonra 12.gün üç gündür idrar testi yaptım ve silik bir şekilde çıktı bugün de çok silik hayali çıktı ama gelin görün ki kan testi yaptırdım ve 2.2 çıktı çatlatma iğnesinden de olsa biraz yüksek çıkması gerekmez mi bir de kanda negatif peki o hassas olmayan 5 liralık testte neden sizce beliriyo var mi böyle olup kan değeri yükselen hamile olan bana umut ışığı olabilecek ??
Benim 8.gün bile idrarda çıkmadı benden etkisi çabuk geçiyo. Ama 14.gün idrardq görüp landa negatifi gören var.Senin 11.gün ve sonrasında idrarda çıkıyo muydu canım
Gulcem sen regl oldun mu? İğneyi aynı gün olmusuz çünkü. Bende de pko varPko hastasıyım bat belli değil, ama zaten çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra gebelik oluşmazsa adet olursun doktor öyle demişti
Olmadım bugün de 18.gün oldu iğneyi yaptırdıktan sonra , sen oldun mu canım ben korkuyorum tekrar kan vermeye idrarda da çıkar mi bilmiyorumGulcem sen regl oldun mu? İğneyi aynı gün olmusuz çünkü. Bende de pko var
Ben ilk kez bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıkınca kan testi yaptırdım ve sonuç 254 çıktı çok şükür. En beklentisiz olduğum aydı bu ay en ufak bir belirtim yoktu. Demekki belirti olmadan da oluyormuş... Şu an çok garip hissediyorum kendimiOlmadım bugün de 18.gün oldu iğneyi yaptırdıktan sonra , sen oldun mu canım ben korkuyorum tekrar kan vermeye idrarda da çıkar mi bilmiyorum
İğneden sonra kacıncı gününüzdü..Ben ilk kez bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıkınca kan testi yaptırdım ve sonuç 254 çıktı çok şükür. En beklentisiz olduğum aydı bu ay en ufak bir belirtim yoktu. Demekki belirti olmadan da oluyormuş... Şu an çok garip hissediyorum kendimi
Merhaba, mesajının üzerinden zaman geçmiş ancak testi 13 Mart'ta yapmıştım sanırım, yani bir önceki adetim 12 subatti, ve gebelik testini 13 Mart'ta yaptığımda pozitif görmüştüm. Şimdi bebeğim 2,5 aylık. İsteyen herkese nasib olur inşallah, her aşaması sabır isteyen süreçlerİğneden sonra kacıncı gününüzdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?