Çatlatma iğnesinden 12 gün sonra kanda bhcg 2.2

Gulcem38

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
53
23
8
30
Kızlarrrr lütfen yardımcı olun bugün çatlatma iğnesinden sonra 12.gün üç gündür idrar testi yaptım ve silik bir şekilde çıktı bugün de çok silik hayali çıktı ama gelin görün ki kan testi yaptırdım ve 2.2 çıktı çatlatma iğnesinden de olsa biraz yüksek çıkması gerekmez mi bir de kanda negatif peki o hassas olmayan 5 liralık testte neden sizce beliriyo var mi böyle olup kan değeri yükselen hamile olan bana umut ışığı olabilecek ??

Canım etkisi bu kadarcık kalmış demek ki bazen biraz da olsa kalabiliyo. Ben 11.gün kan veriyorum 2 aydır sonuç 0.0. Benden çabuk geçiyo iğnenin etkisi.

Canını sıkma canım

Inşallah diğer aya diyelim
Ya da adet olmazsan yine kan verirsin

Bat ne zaman canım

Kızlar klomen kullandım sonrası çatlatma iğnesi ve sonuç regl oldum bugün 5.günüm reglide ve son günüm ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce iğnesnn etkisi kalmış olabilirmi? Yoksa vucüt yumurtayı kendi mi üretti ay çok mutluyum ama heyecan yapmak istemiyorum normal de yumurtlama olmuyor bende doktor o yüzden klomen vermişti Banada bi yardmcı olun kızlar çok merak ediyorum

Pko hastasıyım bat belli değil, ama zaten çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra gebelik oluşmazsa adet olursun doktor öyle demişti

Olmadım bugün de 18.gün oldu iğneyi yaptırdıktan sonra , sen oldun mu canım ben korkuyorum tekrar kan vermeye idrarda da çıkar mi bilmiyorum
Ben ilk kez bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıkınca kan testi yaptırdım ve sonuç 254 çıktı çok şükür. En beklentisiz olduğum aydı bu ay en ufak bir belirtim yoktu. Demekki belirti olmadan da oluyormuş... Şu an çok garip hissediyorum kendimi

İğneden sonra kacıncı gününüzdü..

İğneden sonra kacıncı gününüzdü..
Merhaba, mesajının üzerinden zaman geçmiş ancak testi 13 Mart'ta yapmıştım sanırım, yani bir önceki adetim 12 subatti, ve gebelik testini 13 Mart'ta yaptığımda pozitif görmüştüm. Şimdi bebeğim 2,5 aylık. İsteyen herkese nasib olur inşallah, her aşaması sabır isteyen süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…