• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra kan testi negatif

Akdeniz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
152
53
13
Arkadaşlar merhaba pkoluyum 25 yaşındayım ve kiloluyum 1 yılı 3 ay geçiyır evleneli 2 aydır bebek tedavisi görüyorum geçen ay klomen ve duphaston kullandım pek yumurtam olmamıştı. Bu ay klomen iki yumurtam vardı çatlatma iğnesi duphaston iğneden 10 gün sonra yani dün gebelik testi yaptırdım negatif 1.20 den düşük. İğnenin etkisiyle bile yüksek çıkmadı. Sizce hamile olma ihtimalim mi var mı? Doktorum 15.günde test yap demişti. Yardımcı olursanız çok sevinirim çok üzgünüm

Merhaba, pko ve aşılama dönemini bilmiyorum. normal şekilde hamile kaldım. Adet günüme 1 hafta kala bende de 1,20 çıkmıştı ve yok diye üzülmüştüm ama varmış. İsterseniz biraz zaman sonra testi yenileyin. 10 günlüğün kanda bu derece az gözükmesi normal bence.

Merhaba, pko ve aşılama dönemini bilmiyorum. normal şekilde hamile kaldım. Adet günüme 1 hafta kala bende de 1,20 çıkmıştı ve yok diye üzülmüştüm ama varmış. İsterseniz biraz zaman sonra testi yenileyin. 10 günlüğün kanda bu derece az gözükmesi normal bence.
Teşekkürler canım benimde aşılama değildi klomen kullandım ama olmadı malesef.

Back