- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 35
-
- Konu Sahibi Sultan3434
Selam kızlar
Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamadım idrar testi yaptım. İkinci silik hemen belirdi ama çok silik bi çizgi.
10. gün idrarda gebeliğini öğrenen var mı? İğne nin etkisi geçmiş midir
İnşallah hamileyizdir:)) sizin de iğneden sonra 10. Gün müYa tatlım , ben de aynı durumdayım bende de 2 ci silik çizgi var ,, acaba hamilelik varmı
Merhaba canım femara hiç kullanmadım ama klomenden daha etkili bir ilaç olduğunu biliyorumHerkese merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama 4 gün önce adet oldum maalesef şimdi femara ya başladım bugün famara kullanan varmı kızlar
2. Kez klomen kullandım iğneden 10-11. Günler idrarda silik çizgiyi gördüm 12. Gün erken gebelik testinde çizgi yoktuUmudumu kaybetmek istemiyorum canım insallah olur bu ay sen ne durumdasın klomen mi kullanıyorsun ☺
Doktorumu değiştircem canım çünkü bu ay bana çok ümit vermişti çatlatma iğnesinden sonra doktoruma gittiğimde döllenme olmuş hamile olabilirsin demişti nasıl anladıysa döllenme olduğunu(!) inşallah sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun canımSeni canı gönülden anlıyorum çok zor sabretcez başka bişey gelmez elimizdensende doktorunls konuşup femara ya geçsen belki faydasi olur
Amin canım inşallahİnşallah canım gönlüne göre Bi doktor bulursun bu ay bizim ayımız olsun hamis olalım
Herkese merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama 4 gün önce adet oldum maalesef şimdi femara ya başladım bugün famara kullanan varmı kızlar
ben 13. gün test yaptım yine pozitif gösteriyordu Ama malesef kan tahlilim negatiftiSelam kızlar
Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamadım idrar testi yaptım. İkinci silik hemen belirdi ama çok silik bi çizgi.
10. gün idrarda gebeliğini öğrenen var mı? İğne nin etkisi geçmiş midir
Been famaraya basladim bu pzt sonuc umarim olumlu olur tedaviler cok yoruyorHerkese merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama 4 gün önce adet oldum maalesef şimdi femara ya başladım bugün famara kullanan varmı kızlar
15 gün catlatma ignesi olduysaniz pozitif ilactan dolayı çıkıyor benimde oyle olduben 13. gün test yaptım yine pozitif gösteriyordu Ama malesef kan tahlilim negatifti