Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra idrarda silik çizgi

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
35
Selam kızlar
Bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü dayanamadım idrar testi yaptım. İkinci silik hemen belirdi ama çok silik bi çizgi.
10. gün idrarda gebeliğini öğrenen var mı? İğne nin etkisi geçmiş midir

Ben hep yaptım test bende 8. Günde kayboldu. Ama 14.gün bile silik çizgi gören sonra kanda negatifi gören oldu. Kesinlikle kan ver kafanı kurcalama. Kan verecek ihtimalin yoksa testi ertesi gün tekrarla koyulasiyor mu bak

Yanılma payı varmış Kanda da yanılma payı olabilir mdiye pazar günü yaptırayım dedim çünkü çok umutlanmaya başladım inşallah gerçekten hamileyimdir Allahım isteyen herkese nasip etsin

Herkese merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama 4 gün önce adet oldum maalesef şimdi femara ya başladım bugün famara kullanan varmı kızlar

Herkese merhaba bende klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ama 4 gün önce adet oldum maalesef şimdi femara ya başladım bugün famara kullanan varmı kızlar
Merhaba canım femara hiç kullanmadım ama klomenden daha etkili bir ilaç olduğunu biliyorum

Umudumu kaybetmek istemiyorum canım insallah olur bu ay sen ne durumdasın klomen mi kullanıyorsun

Umudumu kaybetmek istemiyorum canım insallah olur bu ay sen ne durumdasın klomen mi kullanıyorsun ☺
2. Kez klomen kullandım iğneden 10-11. Günler idrarda silik çizgiyi gördüm 12. Gün erken gebelik testinde çizgi yoktu bi daha kan tahlili yaptırdım 2,17 çıktı adetime 3 gün var çok yoruldum . Allahım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

Seni canı gönülden anlıyorum çok zor sabretcez başka bişey gelmez elimizden sende doktorunls konuşup femara ya geçsen belki faydasi olur
Doktorumu değiştircem canım çünkü bu ay bana çok ümit vermişti çatlatma iğnesinden sonra doktoruma gittiğimde döllenme olmuş hamile olabilirsin demişti nasıl anladıysa döllenme olduğunu(!) inşallah sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun canım

Merhabalar. Size güzel haberlerle geldim. Ergenliğimden itibaren pko yüzünden ilaçsız adet göremiyordum. 2018 ekim ayında evlendim. 2019 şubat ayında korunmayı bıraktık. 1,5 sene boyunca cylo prognova kullandım çünkü doktorum doğal yollarla da hamile kalabileceğimi söyledi. Rahim film ve sperm testlerimiz çıktı. Sonrasında gebe kalamadığım için doktorum klomen başlattı kontrole gittiğimde klomenin bende işe yaramadığını gördük ve göbekten 4gün iğne oldum. Sonraki kontrole gittiğimde 10 tane yumurtamın olduğunu söyledi doktor ve çatlatma iğnesi oldum 22 nisanda. Çatlatma iğnesinin 13.gününde silik çizgiyi gördüm ve kan tahlili verdim. Sonuçlarım pozitif çok şükür :) sormak istediğiniz, destek beklediğiniz her konu için buradayım. En kısa zamanda, şu mübarek günlerde hepinizin kucağının dolmasını diliyorum. Çoktan anne olmuş o güzel yüreklerinizden öpüyorum

ben 13. gün test yaptım yine pozitif gösteriyordu Ama malesef kan tahlilim negatifti

Been famaraya basladim bu pzt sonuc umarim olumlu olur tedaviler cok yoruyor
Famara bend3 asiri terleme ve sicak basmasina yol actı yan etki olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…