Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesinden 10 gün sonra idrarda silik çizgi
Hayirli olsun canim darisi basimiza allah kucagina almayı nasip etsin ins Bende bu ay famaraya basladim sonucları bekliyorum merakla sanirim cumartesi 2. Kez catlatma igne si olacağım
Hayirli olsun canim darisi basimiza allah kucagina almayı nasip etsin ins Bende bu ay famaraya basladim sonucları bekliyorum merakla sanirim cumartesi 2. Kez catlatma igne si olacağım umudunu kaybetme sakın ilk denemede herkeste olcak diye kural yok bence bu sefer olcak meleğine kavuscaksın
Hayirli olsun canim darisi basimiza allah kucagina almayı nasip etsin ins Bende bu ay famaraya basladim sonucları bekliyorum merakla sanirim cumartesi 2. Kez catlatma igne si olacağım
Rabbim gönlü çoktan anne olmuş tüm kadınların kucağını boş bırakmasın Hepinize hep dua ediyorum, bizi anca o sıkıntıyı derdi tasayı çeken anlar. Moraller yüksek kızlar! Her şey bigün yoluna gircek bol bol dua
Merhaba canım bende aynı iğneden oldum bu ay adetten sonra göbekten 5 gün iğne vurdum kendime ve iğne bitikten sonra yumurta çatlatan iğne vurdu bir gün sonra çatlar dedi doktor bu gün 10 gün oldu ve test yaptım dayanamayıp ikinci çizgi silik çıktı daha adet günümü bekliyorum inşallah hamileyimdir kadın olmak çok zor Allah her bir kadına peygamber sabrı versin beklemek kötü ama o psikolojiyi üstünden atmak ayrı iyi bir şey cünkü kendi kendimizi yıpratıyoruz bi yandan inşallah Rabbim tez zamanda olmayan herkese bir evlat. Nasıp eder Allahım