Merhaba ben de sizinle benzer durumdayım 13.gün erken gebelik testi yaptım aynı sizinki gibi çıktıEki Görüntüle 2718158 yaptım erken gebelık testi varla yok arası bısey var ama cozemedım varmı acaba?
Insallah canim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bızedeMerhaba ben de sizinle benzer durumdayım 13.gün erken gebelik testi yaptım aynı sizinki gibi çıktıçizgi varla yok arasıydı böyle bugün 14.gün yarın sabah tekrar test yapacağım inşallah ikimiz de hamileyizdir
Amin canımInsallah canim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bızede
Insallah canim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bızedeMerhaba ben de sizinle benzer durumdayım 13.gün erken gebelik testi yaptım aynı sizinki gibi çıktıçizgi varla yok arasıydı böyle bugün 14.gün yarın sabah tekrar test yapacağım inşallah ikimiz de hamileyizdir
Siz yarin bence direk kan testi yaptırınAmin canım
Ya kanda direkt negatif görünce çok üzülüyorum o yüzden idrarda göreyim öyle kan vermeye gidiyim diyorumInsallah canim Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bızede
Siz yarin bence direk kan testi yaptırın
Yaaa öyle düsünme en azından ona göre tedbirini alırsın yarın gıdıp kan ver benceYa kanda direkt negatif görünce çok üzülüyorum o yüzden idrarda göreyim öyle kan vermeye gidiyim diyorumkanım zaten az olumsuzsa boşa gitmesin
Insallah o guzel haberi alırsın.. Benıde merakta bırakmaZaten öğlene kadar gitmem imkansız o yüzden sabah erkenden Bi test yaparım yine çift çizgi çıkarsa öğleden sonra da kan veririm diye düşünüyorum
Sabah test yaptım canım maalesef negatifInsallah o guzel haberi alırsın.. Benıde merakta bırakma
Kan testi vermelisin bazen testler yanıltıyor olabılırSabah test yaptım canım maalesef negatifhayırlısı bakalım
Adete kadar bi bekliycem bakalımKan testi vermelisin bazen testler yanıltıyor olabılır
Benim de vardı hatta hala kasık ağrım var ama test negatif çıktı oysa baya gebelik belirtileri yaşıyordumKasıklarımda ve belimde inanılmaz agrım var bugun neden bılmıyorum
Persembe gunu gıdıcem zaten kesin olarak kanda görücez.. Adetin en zamanBenim de vardı hatta hala kasık ağrım var ama test negatif çıktı oysa baya gebelik belirtileri yaşıyordumadete kadar bekliycem bakalım
bence yarın yine test yapıp bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?