Hadi hayırlısıPersembe gunu gıdıcem zaten kesin olarak kanda görücez.. Adetin en zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısıPersembe gunu gıdıcem zaten kesin olarak kanda görücez.. Adetin en zaman
Çatlatma iğnesınden Ne kadar sonra lan verin dedi doktorunuzHadi hayırlısıadetim son zamanlarda düzensiz ya o yüzden bilemiyorum önceden 28 günde bir olurdum artık her ay kayıyor son adet 15 Ekim program bu ay 22 Kasım gösteriyor
![]()
Hiç bişey demediÇatlatma iğnesınden Ne kadar sonra lan verin dedi doktorunuz
28ınde ıgne oldum bana 12 sinde kanda gebelık testi yap dediHiç bişey demedişu gün test yap da demedi ben buradaki arkadaşlardan internetten araştırdığım kadarıyla kendim test yaptım
Yani 16.gün test yap dedi hadi inşallah pozitif çıkar28ınde ıgne oldum bana 12 sinde kanda gebelık testi yap dedi
Insallah canim ınsallahYani 16.gün test yap dedi hadi inşallah pozitif çıkaradet olana kadar bende de küçük Bi umut olacak bakalım
![]()
Daha dolmadı canım bekliyorumInsallah canim ınsallah16 gunun dolduysa kan ver cıkar sonuc hemen
VarEki Görüntüle 2718158 yaptım erken gebelık testi varla yok arası bısey var ama cozemedım varmı acaba?
Ben erken gebelık testi yapmıstım pozitif kan testi de pozitif cıktı ınsallah sizinde pozitif dırBenimde 12.günüm çatlatmadan sonra sizce iğne mi hala
Maalesef negatifBen erken gebelık testi yapmıstım pozitif kan testi de pozitif cıktı ınsallah sizinde pozitif dır![]()
Çatlatma iğnesınde kacıncı gununuzMaalesef negatif
19. Ama negatif adete 2 gün var max 3Çatlatma iğnesınde kacıncı gununuz
Catlatma iğnesi kullandıktan sonra kaç gün şansımız var ilişki içinMerhaba arkadaslar,
Bugun çatlatma ıgnesınde 13 uncu gunum, ilk defa yaptım hamile olabılır myim boyle olup hamile kalan varmı? 1 haftadır goguslerım de asırı derecede hassasiyet olustu dokununca acıyor ve lavaboya sıklıkla cıkmaya basladım kasıklarım ve karnım agrıyor boyle olan varmı?
Senin sonuç ne canım ?Daha dolmadı canım bekliyorum![]()
1 gun arayla 5 gun iliskı vermıstı doktorumCatlatma iğnesi kullandıktan sonra kaç gün şansımız var ilişki için
Hamileyim cok sukurSenin sonuç ne canım ?
Bezen testler de yanıltıcı olabilıyor kan ver derim19. Ama negatif adete 2 gün var max 3
Bilmiyorum canım bugün yine yaptım sabah negatif çıktı 19.günBezen testler de yanıltıcı olabilıyor kan ver derim
Tebrik ederim canım bizlerede dua etHamileyim cok sukur![]()